Uz 3 filmska klasika uživanje sa dragim je zagarantovano

by | 6 Januara, 2018

Ono što nikako ne možete izbjeći u ovom periodu godine jesu filmovi sa prazničnom tematikom. Mi smo izdvojili tri bajkovita filma koja biste mogli još jednom pogledati.

1. Love actually

Bez obzira na to da li ga volite ili mrzite, ova romantična komedija je jedan od najboljih prazničnih filmova svih vremena. Ovo je omnibus sačinjen od nekoliko životnih priča, koje naizgled nemaju veze jedna s drugom, ali ih ipak povezuje zajednički motiv – ljubavna sreća, ljubavni jadi i uopšte sve u vezi ljubavi. A, ako vam to nije dovoljno, iz filma prosto ispadaju dobri glumci: Hugh Grant, Colin Firth, Liam Neeson, Emma Thompson, Rowan Atkinson…

2.While you were sleeping

Pomalo neobična praznična priča o Lusi Moderac (Sandra Bulock) koja spašava čovjeka (u koga je zaljubljena iako on ne zna da ona postoji), a potom se pravi da mu je vjerenica pred njegovom cijelom porodicom dok je on u komi, te se pritom zaljubi u njegovog brata, Džeka! Ako niste gledali ovu romantičnu komediju, samo naprijed, ovo je klasik!

3. Frozen

Elsa je princeza rođena sa ledenim moćima, a Ana je njena mlađa sestra – avanturista i romantična duša. Elsa je sve do svog krunisanja uspješno skrivala moći, dok je sestra nije iznervirala. Tada je u naletu bijesa zaledila dvoranu, u strahu ostatak kraljevstva, a onda je nestala. Od tog trenutka pratimo Anu koja pokušava da je nađe i nagovori da okonča zimu koja je okovala kraljevstvo, kao i njene pratioce Kristofa, Svena i Olafa.

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Foto: Thinkstock