Adele je napokon objavila novu pjesmu!

by | 15 Oktobra, 2021
Adele je napokon objavila novu pjesmu

Adele je objavila novu pjesmu. Napokon je stigao singl Easy on me!

Adele je objavila novu pjesmu i sada svi znamo da je to najava novog albuma koji stiže 19. novembra. Singl Easy on me je na YouTubeu za devet sati pregledan više od 15,5 miliona puta!

Fanovi su oduševljeni pjesmom i činjenicom da je njome prekinuta šestogodišnja pauza!

Nova pjesma je o…

U baladi (a njima je stekla planetarnu slavu) u pratnji klavira Adele pjeva o povezanosti propalog braka i poteškoća u njenom djetinjstvu. Malo je reći da su fanovi oduševljeni, a pored fantastičnog glasa i kadrova svi prepričavaju “momenat” kada spot iz crno-bijele tehnike prelazi u video u boji!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Komentari su više nego pozitivni, pa fanovi pišu da je Adele savršena, da zna da ispriča priču, da je sigurno čeka još jedan Grammy… Redaju se i druge pohvale – kako odlično pretvara emocije u muziku, da je objavljen ogroman hit…

Pročitajte i… Adele transformacija – snažno tijelo i snažan um!

Adele o novom albumu…

“Sigurno nisam ni blizu onome čemu sam se nadala kada sam započela s ovim prije skoro tri godine. Zapravo, sasvim suprotno. Oslanjam se na rutinu i dosljednost kako bih se osjećala sigurnom, baš kao i uvijek. Pa ipak, svjesno, a možda i voljno, bacila sam se u lavirint apsolutnog nereda i unutrašnjih previranja. Naučila sam brojne istine o sebi. Sklonila sam puno slojeva sa sebe, ali sam se umotala i u nove. Otkrila sam neke doista korisne i zdrave materijale s kojima bih mogla započeti, ali sam i osjećala kao da sam konačno ponovno pronašla onaj svoj osjećaj. Otišla bih čak toliko daleko i rekla bih da se nikad u životu nisam osjećala ovako mirno. I tako, spremna sam napokon objaviti ovaj album. To je bilo moje pitanje života ili smrti tokom najburnijeg perioda u mom životu. Postala sam toliko prožeta vlastitom tugom. Moje srce trebalo je da se oporavi. O tome govori ovaj album. Dom je tamo gdje je srce”, rekla je Adele o albumu.

ljepotaizdravlje.ba

YouTube still

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.