8 pitanja o seksu koje bi vam postavio svaki muškarac, ali se ne usude!

by | 24 Septembra, 2020

Pitanja koje bi postavili muškarci, ali se ne usude i odgovori žena! O seksu, naravno!

#1 Koliko često žene zapravo misle na seks – i prije svega. U kojim situacijama? 

Pa, ako je vjerovati istraživanjima Univerziteta Ohio, onda je to 19 puta na dan (muškarci 34 puta!). Istina je sljedeća: kod svake žene je to drugačije. A kada? Hm, postoji puno prilika. Kad gule krastavac, ližu lizalo… Naravno, sve su to gluposti! Na seks mogu misliti uvijek i bilo gdje – posebno kad ovuliraju.

#2 Kakav je osjećaj ženski orgazam?

Dobar, prokleto dobar! Teško je to objasniti riječima. Možemo reći jedno: sigurno je intenzivniji od muškog. Osim toga: žene mogu više puta u kratko vrijeme!

#3 Pali li vas ako muškarac stenje?

Jako zavisi o tome KAKO. Ako to “stenjanje” zvuči na urlanje ranjenog bizona, onda je to zastrašujuće. Inače, ako je iole normalnije, to samo pokazuje da se muškarcu sviđa to što se događa – a to je dobro.

#4 Čini li humor muškarca seksualno privlačnijim?

Da, i to jako! Ako je muškarac duhovit, automatski djeluje privlačno – čak i ako nema tijelo poput Adonisa. To dokazuju i mnoga istraživanja.

#5 Je li OK ako muškarac ne brije međunožje?

Hm, to je opet stvar ukusa. Jedna internet anketa pokazala je da 43 posto žena smatra “grm” kod muškarca neprivlačnim.

#6 Zašto toliko volite “biti gore”?

Sasvim jednostavno: zato jer tada preuzimaju kontrolu i mogu se kretati kako im najbolje odgovara.

#7 Kako ćemo otkriti na što se žene doista pale?

Ako sumnjate – onda pitajte, dragi muškarci! Žene su po prirodi komunikativna bića. Generalno vrijedi sljedeće: ako žene gurnu karlicu naprijed, to znači “Dobro je tako, samo naprijed!”, a ako se povuku prema nazad, to znači “Ah, bolje nemoj!”.

#8 Koliko je dugačko zapravo kratko?

Što se tiče penisa, ne postoji mjerenje u centimetrima. Pravi muškarac ima i pravi penis – i tačka! Inače dosta toga zavisi i o obliku, obimu i tehnici. Kad je riječ o trajanju seksa, onda može oboje biti dobro: kratko kao brzi vrući seks na brzaka ili dugačko kao romantična erotska igra.

Izvor: miss7.24sata.hr Foto: Guliver/Getty Images