5 haljina koje ćemo nositi i ovo ljeto

by | 13 Maja, 2024

Dok se pripremamo za ljetne dane, vrijeme je da počnemo pripremati i garderobu. Donosimo vam haljine koje ćemo nositi ovo ljeto

Haljine su neprocjenjiv dio garderobe tokom cijele godine. U aprilu, pletene haljine ustupaju mjesto laganim ljetnim komadima.

Crna haljina sa otvorenim leđima

Mala crna haljina predstavlja klasik. Ove godine, žene širom svijeta su sklonije estetici otvorenih leđa. Sve dok vrijeme ne postane potpuno toplo, možete ih nositi uz teksas jakne ili džempere.

Mini haljina sa rukavima

Iako ne podržavamo zastarjelo pravilo koje propisuje pokazivanje samo jednog golog dijela tijela postoji nešto izuzetno elegantno u mini haljinama s dugim rukavima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Mory (@tamaramory)

Teksas haljine

Teksas haljine neizostavan su komad odjeće za sve žene, a u proljeće možemo ih kombinovati s gležnjačama, baletankama ili štiklama. Postoji nešto zaista šarmantno u ljetnim haljinama od mekog teksasa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Léna Farouil (@lenafarl)

Slip haljine

Slip haljine efektne su i predstavljaju “manje je više” pristup.

Cvjetne haljine

Cvjetne haljine su komad odjeće koji se uvijek nalazi u rotaciji. Kombinovane s baletankama u proljeće i ljeto, ovo je možda najotmjeniji i najsvestraniji stil oblačenja koji možete nabaviti ovog ljeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Girls Nomad Here (@girlsnomadhere)

ljepotaizdravlje.ba

Instagram