Categories Minela J. WORLD

U poslovnom stilu odjevanja ključna je umjerenost

Autorka: Minela Jusufović

Želite li izgledati profesionalno, sposobno za obaviti svaki radni zadatak, ozbiljno i kao dama od stila, bez oklijevanja, u potragu za svojim odijelom.

Iako ih mnogi svrstavaju u kategoriju preozbiljnih odjevnih komada, vratili su se u ormare poslovnih dama, i neizostavan su dio poslovnog outfita.

Od cvijetnih, do onih na pruge, prilagodite ih svojoj osobnosti i zablistajte na poslovnom sastanku, večeri, eventu, za sve poslovne prigode, besprijekorne i elegantne.

Kao i u svakom modnom stilu, posebno u poslovnom, ključna je umjerenost. Birajte komplet (blejzer+suknja ili hlače) neupadljivog kroja, kvalitetnih tkanina, dobro sašiven, u nijansama sive, plave, decentnim prugama i crne.

Donji rub suknje trebao bi da bude do polovine koljena, a hlače ne bi smjele stezati oko bokova. Ispod blejzera, preporučuju se košulje, idealan izbor uvijek je bijela.

Ako vam pristaju haljine klasičnog kroja, također ih možete kombinirati uz blejzer. Uz odijelo, ispod blejzera idealno pristaje i obična majica, bez dekoltea.

Cipele i torba uz poslovni stil trebaju da izgledaju posebno kvalitetno i lijepo, kao i nakit, u umjerenim količinama. Za dane kada nemate sastanke sa poslovnim partnerima, dozvolite si malo slobode i odjenite crvenu ili neku drugu veselu boju.Net-a-Porter i Stylebop.comAll SaintsBanana RepublicMy-Wardrobe.com

Više o modi možete pročitati na Minela J. WORLD i Fashionbloger.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *