Categories Dnevni horoskop

Dnevni horoskop (10. mart)

Vaš dnevni horoskop za petak, 10. mart…

OVAN
Pokušavate da zasjenite svoju okolinu i možda u pomalo samouvjerenom stilu prihvatate različite obaveze. Zarad poštovanja nekih poslovnih dogovora, prihvatite kompromisno rješenje koje vam predlažu bliski saradnici. Potrebno je bolje da kontrolišite svoje impulse, prije nego što nesmotreno povrijedite nečija osjećanja. Dešava se da povremeno previše dramatizujete određene situacije iz zajedničkog života. Sugestija: Prijaće vam dijetalna ishrana, konzumirajte više tečnosti.

BIK
Iako ste osvojili nečiju naklonost i simpatije, uviđate da to nije dovoljan uslov da ostvarite svoje poslovne namjere. Ne možete da vodite glavnu riječ ili da postavljate nove uslove. Neko drugi odlučuje o zajedničkim interesima. Nema potrebe da se dodatno opterećujete nečijim komentarima, posebno ako je riječ o osobi koja vas ne poznaje dovoljno dobro. Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Sugestija: Izbjegavajte neke dodatne obaveze koje vas suviše zamaraju.

BLIZANCI
Pravilan izbor poslovne teme i saradnika utiče na završne rezultate. Dobro razmislite kome treba da se priklonite u poslovnoj saradnji. Ustupci koje činite, ponovo potvrđuju vašu ozbiljnost i smisao za poslovnim ugovaranjem. Spontani izliv nježnosti pred voljenom osobom donosi novu radost ili zajedničko zadovoljstvo, najviše kroz osećaj sigurnosti koji vam nedostaje. Neko brine o vama. Sugestija: Važno je da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.

RAK
Imate dovoljno energije i interesovanja da se oprobate u novim situacijama. Potrebna vam je dobra koncentracija u momentu kada se donosi ključna odluka. Završite svoje obaveze u predviđenom roku. Neko vas navodi na dobar izbor, što pozitivno utiče na zajedničku radost kroz emotivno raspoloženje. Ne krijete svoje zadovoljstvo, a osmijeh predstavlja najljepši »ukras« na vašem licu. Sugestija: važno je da pravilno uskladite svoje misli i osjećanja.

LAV
Obratite pažnju na nečije komentare, važno je da se pravilno prilagodite na novu situaciju. Svaka korisna informacija treba da vas približi uspješnim rezultatima. Okolnosti se mijenjaju, procijenite najbolji trenutak za akciju. Dešava se da preosjetljivo reagujete na različite sitnice, dok partner stvari posmatra drugačijim očima i tako smiruje zajedničku tenziju. Oslonite se na nečiju iskrenu podršku. Sugestija: Djelujete napeto, opustite se uz odgovarajućem društvu.

DJEVICA
Nalazite pred novom poslovnom dilemom i potreban vam je nečiji savjet. Morate imati dovoljno hrabrosti, da prihvatite izvjesnu odgovornost za svoje postupke. Situacija će se riješiti, nema razloga za pretjeranu zabrinutost. Moguće je da postavljate visoke zahtjeve i koristite stroge kriterijume u procjeni nečijeg ponašanja. Dešava se i da nepravedno kritikujete voljenu osobu, popustite malo. Sugestija: Sačuvajte samopouzdanje i prisebnost duha.

VAGA
Vaše ideje ne znače mnogo, ako se i vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima. Uspješni rezultati podrazumijevaju zajedničko povjerenje i dugoročniju saradnju. Nove ljubavne dileme ili loš predosjećaj koji imate u susretu sa bliskom osobom, počinje da utiče na vaše promjenljivo raspoloženje. Posmatrajte stvari više iz pozitivnog ugla tumačenja. Sugestija: Nema potrebe da se opetećujete nekim »teškim mislima«.

ŠKORPIJA
Ako vam je stalo da pravilno riješite iznenadnu komplikaciju, upotrijebite praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namjere ili negativan uticaj na vaše ponašanje. Nema potrebe da smišljate nove ili neke lažne izgovore, koji vas dovode u neprijatnu situaciju pred voljenom osobom. Prihvatite suočavanje sa istinom i biće vam lakše. Sugestija: Izbjegavajte konfliktne situacije, opustite se.

STRIJELAC
Otkrivate različite nepravilnosti koje postoje u vašem oruženju i pokušavate da ispravite svoje poslovne propuste. Ipak, nema razloga da previše pričate o svojim poslovnim planovima. Važni su rezultati, a ne propratni komentari. Nemojte davati obećanja koja možda ne možete da ispunite. Vaš osmijeh i emotivne želje ne znače mnogo, ako ne postoji i čvrsta namjera da ih ostvarite. Sugestija: Prijaće vam izlazak, šetnja ili boravak u prirodi.

JARAC
Ne želite da neko drugi odlučuje o zajedničkim interesima, tražite zaobilazno ili korisno poslovno rješenje. Pažljivo analizirajte svoje saradnike i prihvatite nečiji savjet. Pretjerana doza hrabrosti ili samovolja, može da iskomplikuje saradnički odnos. U ljubavnom životu, na širi izgled sve djeluje prepoznatljivo ili kao neka skoro savršena slika. Ipak, vi ne djelujete spokojno i zadovoljno. Sugestija: Podstičite kod sebe više dobro raspoloženje.

VODOLIJA
U prilog vam ide saznanje da se nalazite u toku nekih važnih događaja. Dobro procijenite lične mogućnosti i upotrijebite prednost koju imate u odnosu na poslovne konkurente. Važno je da se pravilno nametnete u društvu saradnika. Partner kao da sumnja u istinitost vaše priče i traži dodatna objašnjenja. Postupite po svojoj savjesti i bez lažnih iluzija, koje kasnije mogu da vas razočaraju. Sugestija: Izbjegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove koji vas opterećuju.

RIBE
Postoji osoba koja se ponaša pomalo neprofesionalno i postupa mimo ustaljenog protokola. Ipak, dokazivanje pravde ne predstavlja vaš primarni cilj. Ne možete da utičete na nečiju odluku i ponašanje. Partner ne obraća posebnu pažnju na vaše komentare, imate utisak da vas drži po strani u odnosu na neke svoje »tajne planove«. Zatražite objašnjenja kako ne biste pogrešno zaključivali. Sugestija: Pretjerana zabinutost se loše odražava na vašu koncentraciju.

IZVOR: ASTROLOOK.COM

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *