Categories Dnevni horoskop

Dnevni horoskop (17. april)

Vaš horoskop za nedjelju, 17. april…

Foto: Gulliver/Thinkstock
Foto: Gulliver/Thinkstock

OVAN
Djelujete vrlo energično i svoje poslovne interese stavljate u prvi plan, zbog toga vaša okolina reaguje na različite načine. Postoje situacije u kojima se poštuje vaša volja, ali ponekad vas prate i negativni komentari. Ne dopada vam se saznanje, da neko uporno ignoriše vaše emotivne želje. Ne možete da se pomirite sa »sporednom ulogom«. Sugestija: Posvetite pažnju nekom omiljenom hobiju, opustite se.

BIK
U rješavanju poslovnih dilema upotrijebite svoje intelekutalne sposobnosti, važno je da demostrirate znanje i paktična rješenja. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite dovoljno efikasni pred saradnicima. Partner od vas očekuje originalan nastup i određene zavodničke manire. Nemojte štedjeti na svojim iskrenim osjećanjima i pažnji. Sugestija: Prati vas sjajno raspoloženje i dodatni entuzijazam.

BLIZANCI
Imate loš predosjećaj u vezi jedne osobe, stoga gubite interesovanje za neke poslovne susrete i obaveze. Potrebno je da se rasteretite od različitih pritisaka, nemojte dozvoliti da vas neko profesionalno ucjenjuje. Uzalud prikrivate svoje emotivno neraspoloženje, vaši postupci dovoljno govore o stvarima ili osobama koje vam se ne dopadaju. Sugestija: Potrudite se da akumulirate svoju pozitivnu energiju.

 

RAK
Ponekad je lako ostvariti poslovne ciljeve, potrebno je da se zateknete na pravom mjestu i da povučete efikasan potez. Budite uporni u svojim namjerama. Prati vas romantično raspoloženje, a nečije riječi ili postupci u vama podstiču lavinu pozitivne energije. Ako ste dovoljno maštoviti i pozitivno orijentisani, očekuje vas prijatno iskustvo. Sugestija: Djelujete pozitivno na svoju okolinu, uživajte na različite načine.

LAV
Podstičite kod sebe radoznalost duha i kreativno raspoloženje. U susretu sa saradnicima, očekuje vas novo ili poučno iskustvo. Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mjestu, tako da svi oko vas budu sretni i zadovoljni. Umijete da ostvarite svoje emotivne namjere. Partner vam ugađa na različite načine, dok se vi zadovoljno osmjehujete. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

DJEVICA
Potrebno je da dovršite neke započete poslove, čak i kada postoje različita mišljenja među saradnicima. Nema potrebe za velikim optimizmom u pokušaju da promijenite nečije mišljenje ili poslovnu odluku. Očekuje vas emotivno nerazumijevanje ili nova rasprava u susretu sa voljenom osobom. Različito ste orijentisani u planovima koje imate. Sugestija: Potrudite se da pravilno razriješite svoje unutrašnje konflikte.

VAGA
Vaša interesovanja su praktične prirode, stoga svoju pažnju više usmjeravate na materijalne rezultate koji proizilaze iz završnog dogovora sa saradnicima. Ne možete da se zadovoljite prosječnim rezultatima. Iznenađuje vas nečija emotivna reakcija ili poruka koju dobijate. Ne možete da uđete u nečiji trag, zaključujete da sve ima svoju cijenu ili drugu stranu medalje. Sugestija: Prijaće vam šetnja ili boravak u prirodi, opustite se.

ŠKORPIJA
Vašu pažnju zaokupljaju različite informacije i osoba koja ima neobične poslovne ideje. Važno je da se usresredite na svoje prioritetne obaveze. Nema potrebe da gubite svoju kreativnu energiju u raspravi sa neistomišljenicima. Suviše očekujete od osobe koja često mijenja svoje emotivno raspoloženje i odluke. Budite diskretniji i više uzdržani u nečijem prisustvu. Sugestija: Obratite pažnju na svoje zdravstveno stanje i mogućnosti.

STRIJELAC
Nedostaje vam motivacija da se angažujete na različitim stranama. Budite promišljeni, prepustite velike ambicije i neskromne želje svojim saradnicima. Vaš odnos sa partnerom više podsjeća na igru skrivanja, nego na iskrenu vezu i na bliski emotivni susret. Nema potrebe da pretjerujete sa mistifikacijom u dijalogu sa voljenom osobom. Sugestija: Večernje sate provedite na neki mirniji način, relaksirajte se.

JARAC
Djelujete vrlo samouvjereno u situacijama za koje vaši saradnici nemaju dovoljno znanja, sposobnosti ili iskustva. Ipak, postoje određeni detalji koje vješto prećutkujete pred saradnicima. Želite da zaštitite svoje poslovne interese. Nemojte davati neke velika obećanja, ukoliko niste spremni da ih ostvarite. Potrudite se da obradujete voljenu osobu. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće vam više vitamina i tečnosti.

VODOLIJA
Na osnovu novih informacija otkrivate različite detalje, koji utiču na osnovni poredak na poslovnoj sceni. Iskoristite povoljan trenutak za akciju. Vaš poslovni uspjeh i lično zadovoljstvo, proizilaze iz zajedničkih dogovora. Priželjkujete »poseban tretman« u emotivnom odnosu, ali potrebno je da navedete svog partnera da vam se prikloni. Sugestija: Podstičite kod sebe kreativnost u izražavanju i dobru volju.

RIBE
Svoje poslovne planove možete da ostvarite na inteligentan način i bez suvišne priče. Ukoliko vam se neko pridruži, prihvatite različite podsticaje koji obećavaju zajednički uspjeh ili poslovni dobitak. Sačuvajte prisebnost u susretu sa voljenom osobom. Ponekad lako gubite osjećaj za realnost. Posmatrajte stvari koje vam se dešavaju sa više optimizma. Sugestija: Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutnjama.

IZVOR:ASTROLOOK.COM

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *