Categories Dnevni horoskop

Dnevni horoskop (16. maj)

Vaš horoskop za ponedjeljak, 16. maj…

Foto: Gulliver/Thinkstock
Foto: Gulliver/Thinkstock

OVAN
Neke iznenadne promjene u poslovanju, više raduju vas nego vašu okolinu. Budući da se nalazite u centru važnih događaja, upotrijebite svoje skrivene adute u odnosu na poslovne konkurente. Procijenite dobar trenutak za nastup. Partner često kritikuje vaše ponašanje, smatra da nemate dovoljno ubjedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja. Moguće je da se ne razumijete najbolje. Sugestija: Izbjegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

BIK
Pokušavate da zasjenite svoju okolinu i u ambicioznom stilu prihvatate različite obaveze. Ipak, poslovni događaji ne idu u željenom smjeru. Zarad poštovanja nekih privatnih ili poslovnih dogovora, prihvatite kompromisno rješenje. Iritira vas partnerovo ponašanje ili odluke. Kontrolišite svoje impulse, prije nego što nesmotreno ili bez namjere povrijedite nečija osjećanja. Sugestija: Sačuvajte prisebnost duha i slijedite svoju savjest.

BLIZANCI
Djelujete zadovoljno zbog novih informacija. Važno je da osmislite dobar plan i da podstičete stvaralačku atmosferu. Ipak, vaš spoljašnji uspjeh ne predstavlja i veliki adut pred voljenom osobom. U ljubavnom životu postoje neka drugačija pravila ili “mjerila vrijednosti”. Fascinirajte svog partnera neobičnim idejama i velikom pažnjom. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

RAK
Strogo procjenjujete nečije postupke i uporno pokušavate da nametnete nova pravila ponašanja u poslovnoj saradnji. Nema potrebe da previše pričate o svojim poslovnim planovima, povucite konkretan potez bez suvišnih komentara. Zamjerate voljenoj osobi, da naivno vjeruje u stvari koje ne mogu lako da se ostvare. Nikako da se usaglasite oko nekih zajedničkih tema. Sugestija: Potrebno je da se bolje prilagođavate na različite promjene.

LAV
Razmislite kome treba da se priklonite u poslovnoj saradnji, oni koji znaju da odaberu pravu temu automatski dobijaju i najbolje rezultate. Sve je povezano, potrebno je da napravite dobar izbor. Veći izliv nježnosti pred voljenom osobom djeluje podsticajno na zajednički odnos. Neko u vama pobuđuje osjećaj sigurnosti koji vam nedostaje. Sugestija: Potrebni su vam dobar podsticaj i dodatna emotivna inspiracija.

DJEVICA
Imate dovoljno energije da se oprobate u nekim novim ili neobičnim situacijama. Tajnu vašeg usjpeha, predstavlja dobro osmišljena kombinacija lijepih i korisnih stvari u različitim pravcima. Slobodno izrazite svoju ljubavnu sreću, priuštite sebi neku “uzbudljivu zabavu” u dvoje. Neko vam daje do znanja, da obožava vašu pojavu ili prisustvo. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

VAGA
Postoji osoba koja vas iritira svojim izjavama ili neprofesionalnim ponašanjem. Poslovne probleme ne možete rješavati mimo nekog ustaljenog protokola, ali dokazivanje pravde ne predstavlja vaš primarni cilj. Indirektno pokušavate da utičete na nečiju emotivnu odluku. Bliska osoba primjećuje vaše latentno nezadovoljstvo ili da često djelujete uznemireno. Sugestija: Poštedite sebe od neprijatnih situacija i novog uzbuđenja.

ŠKORPIJA
Osvojili ste nečiju naklonost ili simpatije, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspjeh. Osnovni problemi koji utiču na promjenu poslovno-finansijske klime proizilaze iz loše komunikacije među saradnicima. Pokažite svoje pozitivne namjere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ugodite više svojoj porodici, posebno osobi koja to zaslužuje. Sugestija: Emotivna afirmacija djeluje pozitivno na vaše raspoloženje.

STRIJELAC
Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima. Uspješni rezultati podrazumijevaju zajedničko povjerenje i dugoročniju saradnju. Pokušavate da djelujete pribrano, ali opterećuju vas nove ljubavne dileme ili loš predosjećaj koji imate u vezi sa jednom bliskom osobom. Sugestija: Prijaće vam boravak u prirodi ili rekreacija.

JARAC
Ukoliko vam je stalo da ostvarite svoje poslovno-finansijske interese, upotrebite praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namjere ili negativan uticaj na vaše ponašanje. Nema potrebe da smišljate različite izgovore pred voljenom osobom. Prije ili kasnije, istina će neminovno isplivati na površinu. Sugestija: Izbjegavajte naporne i konfliktne situacije.

VODOLIJA
Ukoliko vas neko opominje da promijenite svoje kriterijume u poslovno-finansijskoj saradnji, dobro razmislite o krajnjem ili mogućem ishodu. Svaka korisna informacija treba da vas približi uspješnim rezultatima. Suviše burno reagujete na “sitnice”, dok partner na vama sprovodi različite testove izdržljivosti. Kontrolišite svoje impulse. Sugestija: Djelujete napeto, potrebno je da se opustite.

RIBE
Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. U susretu sa saradnicima morate imati dovoljno moralne hrabrosti, da prihvatite odgovornost za ono što ste izjavili ili učinili. Nema potrebe da izbjegavate sučeljavanje. U emotivnom smislu, djelujete ranjivo i tražite neko “mirnije utočište”. Potrebna vam je nečija iskrena podrška i razumijevanje. Sugestija: Primijenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

IZVOR: ASTROLOOK.COM

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *