Categories Dnevni horoskop

Dnevni horoskop (30. mart)

Vaš dnevni horoskop za četvrtak, 30. mart…

Foto: Pixabay

OVAN
Važno je da pripremite alternativno rješenje, jer uvijek postoji mogućnost za iznenadnim obrtom događaja na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da vas neko zatekne bez odgovora ili rješenja na aktuelna pitanja. Ne obazirete se previše na primjedbe koje dobijate od svog partnera, ali prije ili kasnije zažalićete zbog toga. Stvari ne moraju biti onakve kao što izgledaju na prvi pogled. Sugestija: Prijaće vam neka sportska aktivnost i boravak u prirodi.

BIK
Usmjeravate svoju pažnju na važne događaje na poslovnoj sceni i ne dozvoljavate da neko mijenja utvrđeni poredak vrijednosti. Imate sugestivan uticaj i znate da organizujete svoju okolinu u pravcu rješavanja zajedničkih interesa. Emotivni sklad vam donosi posebno zadovoljstvo. Želite da sačuvate svoju intimu za drage osobe, uživajte u svojoj sreći. Sugestija: Važno je da uskladite svoje misli i osjećanja i da ostvarite psihološku ravnotežu.

BLIZANCI
Vašu pažnju privlače neobične situacije, znate da iskombinujete različite poslovne mogućnosti. Nalazite se u velikoj prednosti u odnosu na svoje saradnike. Nemojte oklijevati pred novom ili dobrom prilikom. Pokušavate da uskladite svoja emotivna interesovanja, ali postaje neizvodljivo da ostvarite sve što biste željeli. Previše ste se rasplinuli u više pravaca. Sugestija: Važno je da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.

RAK
Različite okolnosti utiču na trenutnu situaciju, ali vi imate dobru procjenu i uspijevate da odgovorite na sve poslovne zahtjeve ili obaveze. Novi uspjeh pozitivno utiče na vaš bolji status među saradnicima. Imate različite emotivne mogućnosti, ali vi birate pogrešnu. Shvatićete da ste pogriješili i poželjećete da se vratite u prethodnu situaciju. Sugestija: Nemojte dozvoliti da vas opterećuju neke pogrešne misli.

LAV
Zadovoljni ste svojim učinkom i imate pozitivnu vizuju u pogledu novih poslovnih mogućnosti. Ne želite da mijenjate svoj poslovni stil, bez obzira na različite komentare koje upućuju vaši saradnici. Lako vam je da ostvarite svoje ljubavne namjere, ali to vas ne ispunjava dovoljno. Tražite nove emotivne podsticaje ili neko uzbudljivije iskustvo. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje želje i mogućnosti.

DJEVICA
Ne dozvoljavate da vas kritikuju oni koji manje znaju ili mogu od vas. Ali, morate da sačuvate koncentraciju i prisebnost u određenim situacijama. Rasprava sa saradnicima vam oduzima dragocjenu energiju. Nečija ideja zvuči dobro, samo treba pažljivije da razmislite o svemu. Partner pokušava da vas oraspoloži na različite načine. Sugestija: Izbjegavajte situacije koje vas previše iscrpljuju.

VAGA
Preferirate veću kreativnost u izražavanju i individualni način rada, ali postoje situacije kada morate da se povinujete za većinom. Potreban vam je neko da ispravi sitne greške ili propuste koji vam se potkradaju. Djelujete snalažljivo u emotivnim susretima, znate da odaberete odgovarajuću temu i društvo. Ponekad, ništa ne prepuštate slučaju. Sugestija: Prijaće vam aktivan odmor i psihološka relaksacija.

ŠKORPIJA
Pokušavate da uskladite različite obaveze, ali uz dobru volju morate imati i dosta energije kako biste ostvarili sve što ste zamisli. Pravilna selekcija obaveza može da vas poštedi od nekih iznenadnih neprijatnosti. Osjećate potrebu da se opustite u bliskom društvu. Preuzmite ljubavnu inicijativu i kreirajte novu romantičnu atmosferu. Sugestija: Važno je da se relaksirate i da akumulirate pozitivnu energiju.

STRIJELAC
Djelujete zadovoljno ostvarenim rezultatima i pretendujete na nove ciljeve. Važno je da pravilno analizirate nove događaje na poslovnoj sceni kako biste procijenili svoje interese. Nema razloga da donosite ishitrene odluke. Osjećate potrebu za dominacijom. Ali, emotivnu hamoniju nije moguće ostvariti bez partnerovog direktnog uticaja na tok zajedničkih događaja. Sugestija: Prijaće vam da usmjerite svoje misli u pozitivnom pravcu i da se opustite.

JARAC
Nemojte dozvoliti da vas različite sitnice i nepravilnosti dekocentrišu. Ponekad morate uložiti dosta energije da biste ostvarili svoje ciljeve. Suvišno je da ulazite u poslovne polemike sa saradnicima i neistomišljenicima. Imate utisak da ne dobijate dovoljno emotivne pažnje. Ali, ako prilagodite svoje kriterijume sve može biti bolje, nego što jeste. Sugestija: Prijaće vam šetnja ili boravak u prirodi.

VODOLIJA
Očekujete veće poslovne ustupke nego što ih dobijate. Razmislite o primjeni drugačije taktike, važno je da se prilagođavate na nova pravila i ulove poslovanja. Nemojte dozvoliti da vas kritikuju bez povoda. Dobro ste rasploženi i smišljate različite emotivne kombinacije. Raduje vas pomisao da pred sobom imate veliku mogućnost izbora. Sugestija: Uživajte u svemu što vas podstiče na pozitivno raspoloženje.

RIBE
Znate da prevaziđete sporne momente koji povremeno iskrsnu u poslovnim relacijama. Uz znanje i iskustvo koje imate, potrebna vam je i nečija asistencija kada se nalazite u kritičnom trenutku. Upotrijebite svoje skrivene adute. Osjećate emotivnu dilemu, jer šta god da učinite nije u potpunom skladu sa očekivanjima koja ima vaš partner. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće vam više vitamina.

IZVOR: ASTROLOOK.COM

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *