Vaš horoskop za dan: 13.08.2012.

by | 13 Augusta, 2012
OVAN
Neko insistira na promjeni u zajedničkom dogovoru i koristi malo lukavstvo. Nema razloga da se sukobljavate u situacijama kada ne postoje uslovi za ravnopravnost. Budite realni u procjeni svojih mogućnosti. Neko vam nudi svoje razumijevanje i beskrajnu pažnju. Ali vi birate pogrešnu osobu i tražite neko dodatno uzbuđenje. Sugestija: U svakoj situaciji postoji dobar izlaz, sačuvajte lično dostojanstvo i samopouzdanje.
 
BIK
Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo pred jednom starijom osobom, ljuti vas nečije ponašanje i nepravda koju doživljavate u društvu saradnika/ca. U finansijskom smislu, izbjegavajte nepotrebne račune. Važno je da smirite svoje uzavrele strasti i da zatražite savjet od bliskih prijatelja/ica. Nemojte nepotrebno iritirati svog partnera/icu. Sugestija: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.
 
BLIZANCI
Višak ponosa može da vam zasmeta ili da vas navede na pogrešan zaključak. Nemojte sami sebe proglašavati za pobednika/cu u poslovnom dijalogu, sačekajte da se smire uzavrele strasti. Suočavate se sa ironičnom situacijom u ljubavnom životu, činite pogrešan korak koji vas nepotrebno udaljava od voljene osobe i od zajedničkih planova. Sugestija: Izbjegavajte situacije koje vas dodatno zamaraju.
 
RAK
Ne treba previše pričati o staroj slavi kada vam se nudi dobra poslovna prilika. Poslovni uspjeh podrazumijeva novu i dobro osmišljenu akciju, prihvatite izazov u skladu sa svojim potrebama. Vaše emotivno raspoloženje i zadovoljstvo se mijenja u zavisnosti od različitih susreta. Ponekad djelujete zbunjeno i neodlučno. Sugestija: Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.
 
LAV
Neko ne ispunjava vaša očekivanja u poslovnoj saradnji, ali vi se pretvarate kao da to ne primjećujete. Ipak, ignorisanjem svojih poslovnih problema ne možete riješiti osnovna ograničenja u daljem profesionalnom izražavanju. Izbjegavajte varijantu emotivnog samokažnjavanja ili izolacije. Nema razloga da se udaljavate od voljene osobe. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.
 
DJEVICA
Stalo vam je da se razlikujete od drugih u pozitivnom smislu i na način koji ostavlja veliki utisak na vašu okolinu. Okupite ekipu saradnika/ca koja obećava moralnu i materijalnu podršku, potrebno je da imate dobar plan. Uzbuđuju vas neke emotivne igre u susretu sa voljenom osobom, posebno kada se sve dešava kao što priželjkujete i u skladu sa vašim raspoloženjem. Sugestija: Priuštite sebi omiljenu relaksaciju, opustite se.
 
VAGA
Bez obzira na različite neprijatnosti koje vas prate u susretu sa saradnicima/ama, predstoji vam dobro rješenje. Potrebno je da procijenite najbolji trenutak za poslovnu akciju, izbjegavajte ishitrene odluke. Pokažite da posjedujete plemenite osobine kao što su velikodušnost i empatija prema dragim osobama. Važno je da oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica. Sugestija: Prijaće vam rekreacija ili boravak u prirodi.
 
ŠKORPIJA
Nove poslovne događaje povezujete na pogrešan način, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim potrebama. Morate shvatiti da nečiji znaci odobravanja i veliki komplimenti nemaju svoju upotrebnu vrijednost. U susretu sa bliskom osobom, izbjegavajte "osjetljivu temu" ili pitanja koja predstavljaju uvod u novu raspravu. Sugestija: Nemojte sebe opterećivati nekim "teškim mislima".
 
STRIJELAC
Pomisao da se nalazite za veliki korak ispred drugih djeluje podsticajno i uzbudljivo. Vaše poslovne namjere, želje i motivi su jasni. Sve se svodi na upotrebu određenih formula, koje donose poslovni uspjeh i emotivno zadovoljstvo. Upotrijebite neke skrivene adute u namjeri da očarate svog partnera/icu. Sve je dozvoljeno ako prija zajedničkim potrebama i ukusu. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.
 
JARAC
Shvatili ste suštinu problema i pokušavate da organizujete svoju okolinu za uspješnije poslovanje. Dobar poslovni potez donosi pozitivan odjek. Važno je da precizno objasnite svoje ideje kako biste dobili podršku saradnika/ca. Partner/ica ne želi da vam povjeri svoje tajne namjere, ali vi ne odustajete lako. Odbijanje vas dodatno podstiče na akciju. Sugestija: Prijaće vam dodatna aktivnost i angažovanje na različitim stranama.
 
VODOLIJA
Motivisani ste za uspjeh, prihvatate takmičarsku atmosferu koju nameću vaši saradnici/e. Prijaće vam novi poslovni izazov. Vaša očekivanja ne mogu u potpunosti da se ostvare, ali to nije razlog da djelujete razočarano. Izvucite dobru pouku. Između vas i partnera/ice postoje različita interesovanja. Ne možete lako da se dogovorite o zajedničkim planovima. Sugestija: Nemojte sebe opterećivati nekim ružnim događajima.
 
RIBE
U vašem interesu je da izbjegavate sumnjive ponude ili osobu koja vas dekoncentriše u profesionalnom izražavanju. Svako od saradnika/ca treba da se bavi svojim problemima i da završava svoj dio poslovnih obaveza. Nedostatak emotivne inspiracije ne predstavlja veliki problem, ali obratite pažnju na skrivene namjere partnera/ice. Sugestija: Važno je da racionalno koristite svoju energiju i vrijeme.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.