Categories Dnevni horoskop

Vaš horoskop za dan: 25. 6. 2012.

OVAN
Priželjkujete bolju poslovnu priliku i umijete da nametnete svoje stavove pred saradnicima/ama. Ne zaboravite da istaknuta ili liderska pozicija zahtijeva dodatnu upornost i veći stepen odgovornosti. Lijepo je kada se nalazite u društvu osobe koja ispunjava vaša emotivna očekivanja. Zanos koji osjećate najavljuje novo emotivno zadovoljstvo ili priliku da uživate u nečijoj blizini. Sugestija: Važno je da se sjajno osjećate i da održavate dobru kondiciju.
 
BIK
Želite da zanemarite neke neugodne situacije, ali uvijek postoji neko ko vas podsjeća ili opominje na listu radnih obaveza. Izbjegavajte dokazivanje pred saradnicima/ama koji koriste drugačije poslovne kriterijume. Partner/ica ima bitan uticaj na vaše raspoloženje, posebno kada vas iznenada preplavi osjećaj nesigurnosti ili naglašena sentimentalnost. Sve je ljepše kada to dijelite sa dragom osobom. Sugestija: Potreban vam je mali podsticaj da uljepšate svoje raspoloženje.
 
BLIZANCI
Navika je druga strana prirode, ali moraćete da prihvatite nečiji uticaj i da bolje prilagodite svoj stil u skladu sa zahtjevima koje imaju vaši saradnici/e. Sve je moguće kada postoji dobra volja kojoj prethodi pozitivna vizija. Lepršavost u vašem raspoloženju podstiče i vašeg partnera/icu na aktivniju ulogu u kreiranju zajedničkih planova. Uzajmano razumijevanje donosi mnogo radosti. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće vam više vitamina.
 
RAK
Poslovna klima nije u potpunosti po vašoj mjeri, ali sve se svodi na pravilno opažanje i na dobru reakciju. Uskladite svoje želje i mogućnosti po uhodanom obrascu poslovanja. Lakše vam je da svijet oko sebe posmatrate iz pomalo ružičaste perspektive u očekivanju da će se stvari u vašem životu riješiti same po sebi. Ipak, potrebno je da sebi stvorite neku novu i bolju priliku. Sugestija: Dobro se osjećate kad god učinite nešto korisno.
 
LAV
Od vas se očekuje da učinite više od drugih, što vam u određenom smislu laska, ali vas i dodatno iscrpljuje. Nije lako sačuvati individualnost i neke korisne kontakte koje imate među saradnicima/ama. Ponekad treba potisnuti osjećanja kako biste jasnije sagledali sve mogućnosti i uvidjeli dobro rješenje. Ono što priželjkujete možda nije dostupno na lak način, kao što to očekujete. Sugestija: Svaki vid pretjerivanja narušava vašu psihološku ravnotežu, opustite se.
 
DJEVICA
Vaša analitička narav postaje i važan adut pred saradnicima/ama. Imate dobru moć zapažanja i umijete da procijenite kriterijume koji utiču na krajnji ishod u događajima na poslovnoj sceni. Nerazumijevanje u odnosu sa partnerom/icom najviše ilustruje različitost u mišljenju, ipak uvijek postoji način da uskladite svoje želje i mogućnosti. Potrebna vam je dobra volja kao početni impuls. Sugestija: Priuštite sebi bolju njegu u svakom pogledu.
 
VAGA
Vaše ideje ne donose očekivanu reakciju među saradnicima/ama, razmislite o alternativnom rješenju. Važno je da osmislite dobru strategiju kako biste isprobali različite poslovne mogućnosti. U trenutku emotivnog zanosa ili oduševljenja, spremni ste da zaboravite na sve drugo što vas dodatno opterećuje. Usmjerite svoju pažnju na blisku osobu kako biste bolje razumjeli i njene potrebe. Sugestija: Prihvatite dobar podsticaj kao priliku da uljepšate svoje raspoloženje.
 
ŠKORPIJA
Stalo vam je da se pridržavate određenog protokola u poslovanju i osjećate dodatnu sigurnost u poznatim situacijama. Međutim, okolnosti na poslovnoj sceni se mijenjaju brže nego što to želite i pretpostavljate. Još uvijek niste spremni da se suočite sa nekim emotivnim dilemama koje vas muče. Nesvjesno odlažete trenutak odluke i izjašnjavanja pred bliskom osobom. Sugestija: Potreban vam je psihološki mir kako biste akumulirali pozitivnu energiju.
 
STRIJELAC
Ispunjeni ste pozitivnom energijom i željom za dokazivanjem. Nemojte dozvoliti da vam promakne dobra poslovna prilika, nalazite se u poziciji da ostvarite dvostruki uspjeh. Obratite pažnju na iznenadne susrete, neko će vas inspirisati na aktivnu ulogu i na novu emotivnu radost. Osjećate novi zanos, koji vas podstiče na slobodnije izražavanje svojih potreba u nečijem društvu. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.
 
JARAC
Ono sto zamislite u stanju ste lako i da ostvarite. Ponekad treba osluškivati reakciju ili komentare saradnika/ca, jer drugačiji pristup problemu proširuje vaše saznanje. Sakupljajte korisne informacije sa različitih strana. U odnosu sa bliskom osobom osjećate zadovoljstvo, učinite sve što je potrebno da spojite lijepo sa korisnim. Uskladite svoje misli i osjećanja kako biste uživali na poseban način. Sugestija: Prijaće vam više sna, obratite pažnju na svoje snove.
 
VODOLIJA
Imate zanimljive ideje i potrebu da ostvarite bolju poslovnu poziciju među saradnicima/ama. Ponekad blic procjena predstavlja značajnu prednost u donošenju novih odluka, oslonite se i na svoje intutitivno opažanje. Partner/ica ima povjerenje u vaše sposobnosti i prepušta vam da donosete odluku u zajedničko ime. Ne želite da vas neko previše obavezuje, posebno kada djelujete nesigurno. Sugestija: Prijaće vam šetnja i neki vid relaksacije kao opuštanje.
 
RIBE
Pokušavate da promijenite svoj model ponašanja, ali osjećate i potrebu da vas neko podrži u poslovnim vizijama koje imate. Raspoloženje među saradnicima/ama varira, potrebno je da osmislite dobar nastup. U emotivnom smislu najbolje je da sve ide u svoje vrijeme, ne možete odmah uticati na odluku partnera/ice. Učinite nešto što će ostaviti veliki i poseban utisak na blisku osobu. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje i optimizam u mišljenju.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *