Categories Sedmični horoskop

Sedmični horoskop: Rakovima će prijati bliskost, Vodolije zrače pozitivnom energijom…

Lav

Stalo vam je da poboljšate svoj odnos sa saradnicima i djelujete optimistično u procjeni mogućnosti sa kojima raspolažete. U nekim poslovnim fazama vam je neophodna i diplomatska nota, kako biste izmirili različite suprotnosti koje postoje u pregovorima. Možda vaš odnos sa partnerom ima svoje uspone i padove, ali na kraju sve što je dobro ispliva na površinu i vi djelujete zadovoljno. Nema razloga da se zadržavate na temama koje vas iritiraju ili udaljavaju.

Djevica

Imate utisak da se nalazite pred ostvarenjem važnih poslovnih ciljeva i uspijevate da animirate svoje saradnike da vas u potpunosti podrže. Zahvaljujući zajedničkoj akciji očekuju vas dobri rezultati na više polja. Obratite pažnju na savjete koje dobijate od bliskih prijatelja, neko od njih će imati važnu ulogu u rješavanju finasijskih dilema. Ponekad vam se čini da vas partner ne razumije da pravi način ili da se nalazite u emotivnom raskoraku između želja i mogućnosti.

Vaga

Otkrivate neke nove i korisne detalje o poslovnoj saradnji i u vezi problema koji vas prati na relaciji sa jednom mlađom osobom. Dakle, moraćete nekog razuvjeriti da su vas nepravedno optuživali, ali nemojte zanemariti ni pomoć koju vam nude bliski prijatelji. Lakše vam je kada ste sami i onda potpuno smireno analizirate svoj odnos sa voljenom osobom. Međutim to nije najbolji način da uspješno razriješite sve nagomilane dileme koje postoje u vašem ljubavnom životu.

 

Škorpija

Jasno vam je da se neka poslovna pravila ili razne okolnosti brzo mijenjaju, tako da vrlo promišljeno očekujete bolju priliku i svoju šansu koju ne želite da propustute. Imate niz prednosti u odnosu na saradnike i samo je pitanje pravog trenutka kada ćete realizovati neke važne ciljeve. Priželjkujete veću emotivnu slobodu da ostvarite svoje namjere, ali kao da vas neko sputava ili trenutni događaji ne idu uvijek u pravcu koji vama odgovara.

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *