Edukacija u Sarajevu: Postanite EKSPERT za FUNKCIONALNI TRENING

by | 12 Oktobra, 2018

Dvodnevna edukacija (10. i 11 novembar) za eksperte funkcionalnog treninga CFT (Cetrified Functional Trainer) – Level 1 biće održana u Sarajevu u PFHSC – Vistafon (Otoka) koji se nalazi na adresi Bulevar Meše Selimovića bb.

CERTIFIED FUNCTIONAL TRAINER – LEVEL 1 (CFT 1)

Ova dvodnevna edukacija je od velikog značaja za sve sportiste, studente, trenere, ljekare i pripadnike specijalnih snaga, koji žele proširiti svoje znanje vezano za funkcionlani trening. Pohađanje ove edukacije će podići kvalitet vašeg posla na novi nivo, bez obzira da li se radi o profesionalnom treningu, grupnom fitnesu ili o saradnji sa profesionalnim sportistima i rekreativcima. Naučićete čitati pokret, prepoznati disfunkciju i slabost kao i načine kako im se ciljano suprostaviti. Time će se efekat treninga i kvalitet pokreta vaših klijenata vidno  i osjetno poboljšati – što predstavlja izuzetan doživljaj za sve.

ZA KOGA JE EDUKACIJA NAMIJENJENA
Studente koji namjeravaju raditi kao treneri u oblasti fitnesa ili sporta 
Trenere u oblasti fitnesa ili sporta
Terapeute u oblasti fizioterapije, sportske terapije, osteopatije
Ljekare iz oblasti ortopedije i sportske medicine
Pripadnike jedinica posebne namjene (vatrogasce, policiju, vojsku)

Obuka za CFT je nastala u uskoj saradnji sa iskusnim i uspješnim nacionalnim i internacionalnim ekspertima sa područja funkcionalnog treninga, atletskog treninga i rehabilitacije, i razvija se i dalje. Eksperti iz Perform Better-Europe skupljaju to znanje i prate vas korak po korak na putu kreiranja programa i planova usmjerenih na efikasnu funkcionalnu pokretljivost i funkcionalni trening.

CFT kurs nudi dva zanimljiva, fascinantna i intenzivna dana, tokom kojih ćemo se baviti testiranjem, pokretom i treningom.

Perform Better Institut govori jedinstvenim jezikom u svojim obukama, a CFT 1 postavlja temelj u funkcionalnom treningu, teoriji i praksi.

Edukatori su Eberhard Schloemmer, Adnan Maljević i Almir Maljević.

Napomena: Edukacija se izvodi na engleskom i BHS jezicima / Cijena je: 349  eura / 680 KM

Prijaviti se možete O V D J E

Priredio: S. Vujanović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.