Categories Kada, gdje, s kim…, PROMO

Ladies Night: Druženje uz duhovit životni film “Odjednom tata”

Novo Ladies Night druženje zakazali smo za 11. april kada će sve dame imati priliku uz divno druženje i lijepa iznenađenja, pogledati i filmsko ostvarenje francuskog reditelja Huga Gelina “Odjednom tata”. Kao i do sada za sve gošće pripremili smo mnogo ugodnih iznenađenja i poklona naših prijatelja što će, sigurni smo, i ovo aprilsko druženje učiniti nezaboravnim. Prijateljska atmosfera, dobro raspoloženje za koje ćemo se potruditi da ne izostane, te svi sadržaji koji će biti priređeni specijalno za naše drage dame, razlozi su više da 11. april provedete u predivnom ambijentu multipleksa Cinema City. 

Više o filmu: Samuel uživa u bezbrižnom životu bez obaveza na francuskoj rivijeri. Sve dok mu Kristin, bivša, ne objavi da je ostala trudna, preda mu curicu i nestane! Samuel pokušava pronaći Kristin u Londonu, ali je nikako ne uspijeva naći. U međuvremenu tamo nađe i posao kao TV voditelj na lokalnoj televiziji. Tijekom godina, Samuel postaje pažljiv i nježan, ali još uvijek nekonvencionalan tata maloj Gloriji koja već ima 8 godina kada se u njihov život vraća bivša…

Prijatelji ovomjesečnog druženja su, pored Francuskog instituta koji je za najsretnije dame obezbijedio vrlo vrijedne nagrade, i Kozmetika Afrodita, Ženski rokovnik, SkinCare Clinic, te Tosama.
Na sljedećim stranama pročitajte više o prijateljima aprilskog druženja…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *