Categories Kada, gdje, s kim…, PROMO

Na ljetnom odmoru: Anđeoski dodir vode u Termama Tuhelj

Stres, svakodnevne obaveze i vječna borba s vremenom… Ljeto je savršeno vrijeme za opuštanje u termalnoj vodi i tretmane termalnim blatom na najpoznatijoj kontinentalnoj rivijeri.

Terme Tuhelj, pogled iz vazduha

Ljeto je idealno vrijeme da otkrijete ljekovita svojstva termalne vode u Termama Tuhelj. Osim što opušta od stresa i ublažava kožne i reumatske bolesti, tuheljska termalna voda smanjuje napetost mišića, povećava njihovu gipkost, ublažava bolove, djeluje protivupalno i štiti od bakterija, a posebno se preporučuje kod hroničnih kožnih bolesti. Njen blagotvorni učinak osjetićete nakon pomno kreiranih tretmana koji će vam poboljšati prokrvljenost, ubrzavati metabolizam, izlučiti toksine iz organizma.

Idealno vrijeme da isprobate blagodeti ovog raja na zemlji…

Tretmani ljekovitom termalnom vodom dodatno su oplemenjeni ljekovitim termalnim blatom. Stoga vam preporučamo opuštanje u termalnim kupkama u SPAeVITA centru gdje ćete odahnuti od stresne svakodnevice uz pomoć obloga s ljekovitom termalnim blatom. Takvi se tretmani preporučuju nakon opuštanja Svijetu sauna, najvećem centru sauna u Hrvatskoj.

Uživanje u Svijetu sauna…

Oduševiće vas Anđeoski dodir vode, masaža koja se radi u bazenima i održava vitalnost, a podsjeća na ples na vodi. Objedinjuje ljepote reikija, refleksoterapije stopala, joge, akupresure i tehnike shiatsu. Pruža sve u jednom – masažu, istezanje, vježbe dubokog disanja te kontrolu mišićnog i mentalnog tonusa.

Isprobajte masažu u vodi!Dok klinci uživaju u bazenima Vodenog planeta i nezaboravnom ljetu, čudesno termalno iskustvo postat će vaš novi nezaobilazni ritual.

Više na OVOM LINKU!

Tekst i foto: PROMO

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *