Priuštite sebi veče puno uživanja u vrhunskim vinima Vinarije Čoka!

by | 12 Oktobra, 2018

Kao jedna od najvećih vinarija u regionu, Vinarija Čoka se već 115 godina trudi da svojim potrošačima pruži vrhunski užitak u konzumiranju vina i da ide u korak sa svjetskim trendovima u proizvodnji ovog božanskog napitka.

Ždrepčeva krv, brand lider Vinarije Čoka će i ove godine biti učesnik renomiranog sajma vina Sarajevo Wine Weekend. Tokom Vašeg omiljenog vikenda u ovoj godini, 19 i 20. oktobra u Domu armije, imaćete priliku da uživate u Vašem omiljenom ukusu Ždrepčeve krvi, kao i drugim kvalitetnim crvenim i bijelim vinima Vinarije Čoka. Od snažnog Merloa, divljeg Sovinjona pa do zavodljivog Šardonea, puni ukusi će vas obuzeti i nećete moći da odolite a da ne sipate bar još jednu čašu.

Pored standarde ponude, ove godine stiže i nova paleta voćnih vina – Aronija, Malina i Višnja. Naša voćna vina su napravljena od posebno odabranih plodova voća, uz pomoć savremene tehnologije kojom su se sačuvala sva njihova prirodna bogatstva.

Očekujemo sve istinske ljubitelje i poznavaoce vina da posjete naš štand i uvjere se da snaga jedinstvene Ždrepčeve krvi struji i kroz ostala vina Vinarije Čoka.

Vidimo na Sarajevo Wine Weekend-u!

Tekst i foto: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.