Categories Kada, gdje, s kim…, POKLONI I AKCIJE, PROMO

Proslavite ljubav u ekskluzivnom MGallery by Sofitel: Uživajte u idiličnom Tarčin Forest Resortu

MGallery by Sofitel, luksuzni brand vodeće svjetske hotelske grupacije AccorHotels koji je nedavno otvorio vrata u prirodnoj oazi Tarčin Forest Resort-a će sretni, dobitnički par nagradne igre na našem portalu nagradiće “Valentinovo poklon vaučerom”! Vaučer za zaljubljeni par uključuje romantičnu večeru u restoranu s pogledom na netaknutu planinsku oazu, noćenje u Deluxe sobi s pogledom, besplatan pristup Wellness&Spa centru koji posjeduje tri vrste sauna, bazen i fitness centar te organski doručak prije napuštanja hotela! 

Upoznajte predivni resort daleko od buke, u prekrasnoj prirodi!

Tarčin Forest Resort – MGallery by Sofitel – poput ekskluzivnih aplskih odmarališta

Dobitnici MGallery by Sofitel vaučera biće u prilici da proslavite ljubav u resortu smještenom u borovoj šumi okruženoj slikovitim planinama koje podsjeća na ekskluzivna alpska odmarališta. Ova odmorišna destinacija nudi spoj luksuznog hotelskog servisa internacionalno poznatog branda MGallery by Sofitel i zdravog, sadržajnog boravka u prirodi tokom cijele godine za sve – pojedince, porodice sa djecom, poslovnu klijentelu i korporativne grupe. MGallery by Sofitel u Tarčinu je jedna od 85 jedinstvenih lokacija luksuzne kolekcije ovih butik hotela u 24 zemlje svijeta.

Na površini od oko 80 hiljada kvadratnih metara, gostima je na raspolaganju 55 hotelskih soba i dvadeset vila sa privatnim baštama, restoran i bar u šumi, igralište za djecu, ekskluzivni wellness & fitness centar sa bazenom, sadržaji za rekreaciju i sport na otvorenom te najmodernije opremljeni konferencijski kapaciteti. Osim što je građen prema internacionalnim standardima očuvanja okoliša, arhitektonski koncept i enterijer hotela kreiraju jednu unikatnu atmosferu spoja modernog i tradicionalnog.

Koncept ovog resorta je unikatan jer nudi kombinaciju vrhunske hotelske usluge i zdravog, regenerirajućeg odmora u prirodi. Pri tome, ova oaza je udaljena samo 30 minuta vožnje automobilom od glavnog grada i može biti destinacija za kratke i spontane odmore od stresne svakidašnjice u gradu, ali i poslovne događaje. Takođe, gosti resorta mogu birati vrstu smještaja – udobnost hotelske sobe ili komfor savremeno opremljenih vila za više osoba, oboje u kombinaciji sa različitim wellness i sportskim sadržajima poput planinarenja, vožnje na quadovima, jahanja ili jednostavno opuštajuće šetnje kroz šumu. I konačno, idealno je odmorište tokom cijele godine – kako za osvježavajući boravak u prirodi u toplim danima tako i zimski odmor sa izletima u popularne ski centre, do kojih se iz resorta može stići za svega tridesetak minuta vožnje.

Sa svim ovim karakteristikama, MGallery by Sofitel će biti idealna odmorišna destinacija za sve kategorije gostiju – od pojednica i porodica sa djecom za kratke ili duže odmore u prirodi, do poslovnih klijenata i grupa za individualne ili grupne korporativne izlete.

O brandu MGallery by Sofitel

MGallery by Sofitel je prezentovan na 90 fascinatnih lokacija u 24 zemlje svijeta koje nude nezaboravno, jedinstveno iskustvo. Svaki od ovih luksuznih butik hotela je unikatan po spoju vrhunskih internacionalnih standarda i ukorijenjenosti u lokalnoj sredini koju reprezentuje.

AccorHotels je najveća evropska i jedna od vodećih svjetskih hotelskih grupacija koja u svom portfoliju ima više od 20 brandova i 4,200 hotela, resorta i rezidencija širom svijeta. Informišite se na sljedećim stranicama: sofitel.com, accorhotels.com i tarcinforestresort.ba

Kako do nagrade?

Lajkujte i podijelite ovaj post, a u komentaru tagujte voljenu osobu (partnera/partnericu, supruga/suprugu, momka/djevojku) s kojom želite da uživate u ovom resortu, te joj u komentaru recite koliko je i zašto je volite! Najzanimljiviji odgovor, po izboru redakcije, biće nagrađen ovim vrijednim poklonom. Pobjednika/cu proglasićemo u petak u 10 sati! Važna napomena; poklon-vaučer nije moguće zamijeniti za novac, a o terminu u kojem ćete iskoristiti nagradu dogovorićete se s ljubaznim osobljem resorta! SRETNO SVIMA!

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *