Stelo zastupa neprevaziđenu italijansku eleganciju i kvalitet obuće

by | 15 Augusta, 2017

Italijanska elegancija i moda nikada nisu bili upitni i uvijek su izazivali poštovanje poznanika mode, ali i onih koji o njoj ne znaju mnogo. Oni su, pored čuvene kuhinje i bogate istorije Apeninskog poluotoka, ambasadori ove zemlje. Italijanska obuća i kožna galanterija su sinonim za eleganciju i kvalitet širom svijeta sa najboljim brendovima koje možete pronaći u tri elegantno uređena salona Stelo u Sarajevu.

Iskusni klijenti koji brižljivo biraju svoj izgled u Stelo salonima mogu pronaći odabrani model jednog od brendova koje Stelo nudi: Roberto Botticelli, Fabi, Valentino Orlandi, Sandro Vicari ili Alberto Gozzi.

Riječ je o renomiranim imenima mode koji su kreirani kako bi privukli pažnju svojom kvalitetom i vještinom izrade. Modeli pripadaju svijetu visoke mode te odražavaju inovaciju i emociju unesenu u samu proizvodnju, pri tome pazeći da stil i elegancija ostanu netaknuti.

Stelo saloni, koji se u Sarajevu nalaze u BBI-ju i na Baščaršiji, omogućavaju najzahtjevnijim klijentima izbor posljednjih italijanskih modela koji dolaze iz ruku neprevaziđenih italijanskih majstora.

TEKST I FOTO: PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.