Categories Vijesti o poznatima

Harry moli Meghan da krenu na bračnu terapiju?

Princ Harry u braku je s Meghan Markle tek nešto više od godinu dana, ali čini se kako su se bračni problemi već pojavili. Zbog toga, Harry navodno preklinje Meghan da krenu na terapiju u bračno savjetovalište, pišu američki mediji. 

“Nedavno su postali roditelji, iza njih je i svađa s Williamom i Kate, zatim Meghanina problematična porodica, štošta su prošli u tih godinu dana braka i oboje su na rubu ludila”, kaže njihov blizak prijatelj.

Naime, ulazak američke glumice u kraljevsku porodicu popratile s uglavnom Meghanine odluke koje nisu bile u skladu s tradicijom kraljevske porodice. Tako je njeno ponašanje stvorilo dosta problema porodici, ali to je vjerovatno rezultat stresne prve godine u novom okruženju i novim pravilima.

Princ Harry već je išao na terapije kako bi se riješio napada panike i bijesa, prvenstveno nakon smrti majke. Njegovi prijatelji kažu kako bez stručne pomoći Harry ne bi uspio riješiti svoje probleme.

Prije manje od dvije sedmice obožavaoci su komentarisali fotografije s krštenja njihovog dvomjesečnog sina Archieja te su počela nagađanja da postoje neki problemi.

Korisnici društvenih mreža komentarisali su kako princ izgleda ljutito, dok njegova supruga ima lažni osmijeh. Pisali su da je nemoguće ne primijetiti nelagodu na licima Williama i Kate dok poziraju s porodicom.

Mjesecima se šuška da su dva prinčevska para u katastrofalnim odnosima, a tračevi su dobili novu dimenziju kada su se Harry i Meghan odselili iz zajedničke palate i prekinuli saradnju s Williamom i Kate na humanitarnim projektima.

Izvor: 24sata.hr Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *