Categories Kosa

Ovo će biti najpopularnija frizura u 2020. godini

Već godinama unazad bob je najnosivija i najpopularnija frizura. Da li zbog svog zanimljivog oblika, mogućnosti promjene i jednostavnosti stilizovanja, ili zato što gotovo da ne postoji žena, kojoj bob ne pristaje, stručnjaci tvrde da će bob biti i najnosivija frizura 2020. godine.

Kao što smo već rekli, riječ je o frizuri koja odgovara svima, a jedina razlika je varijanta boba za koji ćete se odlučiti. U odnosu na oblik vašeg lica i kvalitet kose biraćete između ravno sječenog, stepenastog, kao i dužine koja vam najbolje pristaje. Bob je specifičan i po tome što će vam pomjeranje razdjeljka i stilizovanje kose dati niz različitih frizura, pa vam nikad neće biti dosadno.

Godinu za nam obilježile su popularne wob – valovita verzija boba i lob, duža verzija boba, a najnosivija frizura tokom 2020. godine biće pob, odnosno skraćenica od pony bob-a.

Foto: @katgraham

Pony bob podrazumijeva popularnu bob frizuru, odnosno njenu varijantu sa šiškama. Riječ je o frizuri, koja nas istovremeno podmlađuje, ali i daje našem look-u dozu glamura, a među prvima ju je ponijela pevačica Gwen Stefani.

Ako ste imale ravno sječen kratki bob, pony bob je savršen način da u svoj look unesete malo svježine i promjene. Pramenovi šiški koji slobodno padaju preko čela daju čar ovoj frizuri, a uz to kosa će vizuelno dobiti na volumenu.

Izvor: ljepotaizdravlje.ba Naslovna foto: @hairstylehub

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *