Categories LJEPOTA

Lancôme predstavlja Idôle – ženstveni miris za novu generaciju

Nakon globalnog eventa, održanog u Parizu u julu ove godine, Lancôme je nedavno i u Sarajevu predstavio Idôle – svoj novi parfem za žene. Zaštitno lice ovog mirisa je američka glumica, pjevačica i modni autoritet, Zendaya Coleman.

Miris samopouzdanja i ženstvenosti uz koji ćete pokoriti svijet

Novi mošusni i cvjetni chypre miris stvorile su tri parfumerke: Shyamala Maisondieu, Adriana Medina i Nadège Le Garlantezec. Esencija ružinih latica iz održivog uzgoja u turskoj provinciji Isparta ekskluzivno je proizvedena za Lancôme. Uz vrtne ruže uzgojene u Francuskoj, savršeno se uklapa s notama bergamota, kruške i španskog jasmina iz Indije te donosi dašak “čistoće i sjaja” uz koji svaka žena može započeti svoju priču.

Raskošan i blag, svjež i zavodljiv, Idôle je miris koji poručuje mnogo i blješti na svjetlu.

On utjelovljuje novu originalnu viziju uspjeha – viziju koja ne razjedinjuje svojim prkosom konvenciji, već ujedinjuje i nadilazi je. Uz to, bočica za Idôle koju je osmislio arhitekta i industrijski dizajner Chafik Gasmi odaje počast tehničkom razvoju i inovacijama industrije. Naime, bočica mirisa Idôle debljine svega 15 mm jedna je od najtanjih u svijetu.

Françoise Lehmann, predsjednica globalnog brenda Lancôme, tokom eventa održanog ranije ove godine, je poručila: “Uzbuđeni smo što smo uspjeli stvoriti miris za novu generaciju žena koje propituju status quo, oslobađaju se tradicije i mijenjanju pojam uspjeha. Ta nova samouvjerenost koja ih povezuje i uz koju rastu potiče ih da ljestvicu svaki put podižu sve više. Lancôme strateški lansira miris Idôle i iznimno nam je zadovoljstvo svijetu ga predstaviti uz Zendayu.”

Idôle je dostupan u nekoliko bočica koje ćete moći ponovno napuniti (od 25 ml, 50 ml i 75 ml) na malim fontanama parfema – “La Recharge” – koje će biti dostupne na odabranim prodajnim mjestima od oktobra ove godine.

Idôle u parfumerije u Bosni i Hercegovini stigao je 19. avgusta.

Tekst i foto: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *