Categories Ljepota i njega poznatih

Blogerka Tatjana Ikanović otkriva kako brine o svojoj koži!

Za harizmatičnu blogerku Tatjanu Ikanović @turquoiselove9 redovna njega kože, bilo kod kuće ili u salonu, osnovni je korak u beauty rutini! Kada otkrije kvalitetan proizvod, zauvijek mu je vjerna!

Foto: Instagram @turquoiselove9

“Najbitnija stavka u njezi kože je hidratacija. Čišćenju i hidrataciji posvećujem najviše pažnej. Moj najveći saveznik u tome trenutno je Afrodita Hydra patch linija. Jednom sedmično obavezno uradim i piling, nakon čega kožu nahranim nekom DIY ili kupovnom hranljivom maskom”, otkriva ona za junski broj magazina Ljepota&Zdravlje.

Tatjana kaže da su njena beauty rutina i neki tretmani koje redovno radi u kozmetičkim salonima. Najčešće su to tretmani kiseonikom ili Green Peel.

“Kako njega kože ne podrazumijeva samo onu izvana, nego i onu iznutra, svakodnevno pijem kolagen u prahu, a nastojim unositi i dovoljne količine vode. Jer, ne postoji ta krema, niti tretman koji mogu da učine čuda za vašu kožu, ako je ne nahranite i iznutra”, dodaje naša sagovornica.

O tome da li eksperimentiše kada je riječ o kozmetičkim proizvodima, posjećuje li spa-centre, koji joj je najdraži parfem, kakav manikir preferira, kako održava tijelo u top-formi… čitajte u štampanom izdanju Ljepote&Zdravlja koje je na kiosima širom BiH.

LJEPOTA&ZDRAVLJE

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *