Categories Ljepota i njega poznatih

Tajne dobrog izgleda: Sedam stvari koje radi Meghan Markle kako bi bila u formi

Američka glumica uskoro će postati članica britanske kraljevske porodice, a uprkos tome što se vjenčanje bliži, Meghan Markle se drži svoje rutine vježbanje koju njeguje i inače. Njena majka je instruktorka joge tako da jogu praktikuje svakodnevno, a uz to se bavi i raznim drugim aktivnostima koje ćete otkriti u nastavku.

#1 Vježba jogu

“Joga mi je u krvi”, otkrila je Meghan za britanski Women’s Health. Njena majka je instruktorka joge tako da je s njom od malih nogu vježbala, a posebno voli vinyasa jogu.

#2 Trči 

Jogu praktikuje za snagu, a kardio vježbu odradi kroz trčanje. Meghan je nedavno otkrila da joj je trčanje poput aktivne meditacije jer joj omogućuje da razbistri glavu.

#3 Trenira s prijateljima

Kad se preselila u Englesku, Meghan je s prijateljima počela odlaziti kod trenera Russella Batemana koji je jedan od najpopularnijih trenera ondje.

#4 Tokom sedmice jede vegansku hranu

Dok radi tokom sedmice, Meghan jede isključivo vegansku hranu kako bi ostala u formi i pazila na kilažu.

#5 Vikendom uživa u nezdravoj hrani

Meghan se tokom vikenda opušta i priušti si hranu koje se poželjela tokom sedmice. Obožava pomfrit i tjesteninu.

#6 Pije umjereno

Povremeno uživa u čaši vina, no nikada ne pretjeruje s alkoholom i ne poseže za koktelima i drugim visokokaloričnim alkoholnim pićima.

#7 Uvijek nađe vremena za sebe

Meghan se svakog dana trudi odvojiti barem sat vremena za sebe koje provodi u opuštanju i druženju sa svojim psima. Tako puni baterije nakon čega je spremna za nove pobjede.

Izvor: elle.hr Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *