Categories Ljepota i njega poznatih

Tri beauty pravila prekrasne Jennifer Lopez

Jennifer Lopez u 48. godini izgleda barem deceniju i po mlađe! Nebrojeno puta našla se na listi najljepših žena svijeta, a žene širom svijeta žele da otkriju njene beauty tajne i načine na koji uspijeva da zadrži svoju mladost i atraktivan izgled! 

Foto: Guliver/Getty Images

Ispostavilo se da su beauty J. Lo veoma jednostavne i dostupne svima.

Prvo pravilo: Punih 10-sati sna

Glumica je sigurna da i sa pravilnom ishranom tijelo ne može da izgleda dobro ako mu ne omogućite dovoljno vremena za odmaranje. “Ponekad, razmišljajući o tome šta dalje raditi, zaboravljamo najvažnije stvari. Stvarno cijenim vrijeme za spavanje. Veoma je važno, kao što je važna ishrana ili sport”, rekla je Jennifer.

Drugo pravilo: Voda, voda, voda

Pijte na dan najmanje 1,5 litar čiste vode. Stručnjaci su dugo insistirali da ljudsko tijelo treba da dobija dovoljnu količinu vode (to zavisi od težine vašeg tijela). Jennifer je sigurna da je voda – fontana mladosti.

Treće pravilo: Trening!

Jedno od glavnih pravila za J. Lo je trening. Takođe, Jennifer počinje svako jutro proteinskim koktelom. Drugi koktel pije za ručak, a obavezna upotreba koktela je i prije spavanja. “Uveče se budi ‘brutalni apetit’. Tokom večere, definitivno pijem čašu proteinskog koktela i to mi pomaže da se riješim gladi dugo vremena. Pored toga, takav koktel je odlična hrana za mišiće”, dodaje Jennifer Lopez.

IZVOR: ŽENSKI MAGAZIN

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *