Categories Make-up

Prirodan veganski Distillery make-up slavi čistu ljepotu – bez kompromisa

Nastavljajući osvještenu proizvodnju i ponudu vrhunskih prirodnih proizvoda, Avon lansira preparativnu liniju veganskih proizvoda Distillery make-up. Formulisani su od koncentrata izrađenih kroz bogati destilacijski proces kako bi se u potpunosti očuvao prirodni potencijal sastojaka.

Foto: Avon PR

Bez sastojaka životinjskog porijekla, alkohola, mirisa, umjetnih boja, hemijskih filtera za sunce, mineralnih i esencijalnih ulja ili sintetičkih sastojaka, alergološki i klinički testirano, svaki proizvod u novoj inovativnoj make-up kolekciji sadrži prosječno 15 prirodnih sastojaka koji se destiliraju uz manju količinu vode, što povećava i osnažuje koncentraciju aktivnih sastojaka i pigmenata u proizvodima.

Avon Destilery Make-up linija

Avon Distillery make-up linija na tržište donosi potpune novitete i inovacije. Svi su izrađeni 100% bez vode, s pigmentima visokih performansi:

Visoko pigmetirane sjene za oči Distillery Shadow Shots kremaste su formule i dolaze u sedam nijansi. Sadrže prirodne minerale, veganske emolijense i organski kukuruzni škrob za visoku koncentraciju pigmenata bogate dugotrajne boje.

Visokopigmentirane sjene za oči Distillery Shadow Shots dolaze u šest nijansi
Cijena: 31,90 KM

Matirani temeljni puder u kamenu Distillery Pressed to Impress sadrži visoku koncentraciju mekanih prirodnih mineralnih pigmenata, antioksidanse i Omega 3 i 6 iz ulja sjemenki maline za nježan dodir i dugotrajnu postojanost. Dolazi u 6 različitih nijansi.

Distillery Pressed to Impress puder u kamenu
Cijena: 34,90 KM

Voluminozna maskara Distillery Lash’d Up trepavicama pruža dramatično tamniju boju, gustoću i volumen zahvaljujući visokoj koncentraciji voska rižinih zrna, veganskom suncokretovom vosku i mineralnim pigmentima.

Distillery Lash’d Up maskara
Cijena: 28,90 KM

#distillerybeauty

Naručite Avon proizvode ONLINE, besplatno se registrujte i uživajte u punjenju košarice uz popuste za Avon Članove Kluba.

Avon brošuru pregledajte na OVOM LINKU!

 

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *