Categories Modni izazov

Trendovi iz devedesetih koje treba vratiti

Pošto se modni trendovi uglavnom ponavljaju, odnosno vraćaju u modu poslije određenog vremena, evo nekih trendova iz devedesetih koje ne bi bilo loše ponovo vidjeti.

1. Kapri pantalone

Kapri pantalone su bile obavezan odjevni komad devedesetih. Kako biste drugačije pokazale neodoljive članke na nogama? Ovo je jedan od trendova devedesetih koji bi trebalo da napravi veliki povratak, naročito zbog tinejdžerki koje u školu ne bi trebalo da idu u kratkim šortsevima, pa bi kapri pantalonice bile sjajna zamjena.

2. Zvoncare

Većina ljudi ih smatra smiješnim, ali su one devededesetih bile veoma popularne i udobne. Možda bi trebalo da razmislite i ponovo ih obučete.

3. Kombinezon

On nije baš sjajan izbor za isticanje figure, ali je veoma udoban. Najbolja stvar kod njega je ta što nema pojas, a može biti u različitim stilovima i bojama.

4. Plišane haljine

U ovakvim haljinama možete izgledati raskošno i seksi. One mogu još ljepše izgledati uz traku za kosu na kojoj se nalazi veliki cvijet.

5. Velike gumice za kosu

One su bile najprijatniji modni detalj za kosu jer je nisu vukle ili čupale, a davale su repu ili punđi ljepši izgled. Mogli ste da ih uskladite s bojom odjeće ili da razbijete monoton izgled ovakvom gumicom ludog dizajna.

Izvor: superzena.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *