Categories POKLONI I AKCIJE, PROMO

POKLON: Osvojte 140 KM za uživanje u Wellness&Recovery Spot-u!

Wellness & Recovery Spot (Vistafon) i Ljepota&Zdravlje poklanjaju vam tretman u vrijednosti 140 KM! Ova oaza opuštanja osmišljena s ciljem uspostavljanja ravnoteže duha i tijela, nezaobilazna je tačka za sve one koji žele da se izbore sa svakodnevnim stresom i priušte sebi vrhunski spa ugođaj. Šta vas sve čeka tamo, saznajte u tekstu, kao i uputstvo kako do vrijednog poklona!

Finska sauna (prilagođena i većim grupama i timovima); tursko kupatilo takođe; hladne kupke (koriste se uz kombinaciju saune i turskog kupatila); soba za oporavak i soba za odmor – koristite samo jednu od ovih usluga ili kobinujte više njih, ali ne zaboravite ni ljekoviti i opšutajući dodir vrhunskih terapeuta koji će izmasirati vaše tijelo i sigurno ćete W&R Spot napustiti preporođeni.

S ovakvom, vrhunskom ponudo postaće ovo vaše omiljeno mjesto za odmor i opuštanje!

Wellness & Recovery spot i LJ&Z narednog petka, nasretniju čitateljicu/čitatelja slučajnim izborom nagradiće poklon-kuponom (vrijedi za dvije osobe i nije ga moguće zamijeniti za novac) za polusatnu masažu + korištenje finske saune ili turskog kupatila (u zavisnosti od vaše želje). **Vrijednost kupona je 140 KM! Sretno svima!

Pogledajte galeriju *klik na fotografiju za veću rezoluciju:

Kako do poklona?

1) Lajkujte ovu objavu na Facebooku

2) U kometaru tagujte osobu s kojom želite da podijelite nagradu

3) Lajkujte stranicu Wellness & Recovery Spot na Facebooku

***Pobjednik/ca biće odabrana metodom slučajnog izbora posredstvom woobox stranice *nagradu će osvojiti samo osoba koja ispoštuje sva pravila nagradne igre

Uživajte, zaslužili ste!

TEKST I FOTO: PROMO

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *