Categories PROMO

Budi i ti Nike Air Force 1 Shadow djevojka!

Da li si znala da je prva Air Force patika kreirana 1982. godine? Tek 2001. godine veličine su prilagođene i ženama. Patika kreirana prevashodno za muškarce i basket, posljednjih godina postala je model koji na najbolji način odražava želje svake žene kada govorimo o detaljima i dizajnu.

Inspiracija za dizajn najnovijih modela Nike Air Force Shadow jesu žene pokretači promjena. One koje ne primjećujemo svaki dan na TV ekranima i društvenim mrežama, ali imaju snagu i energiju za velike promjene.

Model AF1Shadow/CI0909-400 dostupan u Nike shopovima u BiH od 13. novembra

Potrebno je da:

⦁ dođeš u Nike shop u Delta Planetu
⦁ napraviš fotografiju na Nike Flower ljuljašci
⦁ fotku okačiš na svoj instagram nalog uz tagove: #AFShadowgirl #AF1 #nikeshopbanjaluka

Lokacija: Nike shop Banja Luka (Delta Planet)

Nike tim će, zajedno sa Shadow djevojkama (muzička umjetnica Vanja Mišić, blogerka Snježana Šućur, atletičarka Ivana Macanović i fitness instruktorka Milica Budimir) odabrati one tri koje će dobiti priliku da iskuse kako je to biti prava Shadow djevojka.

Tim povodom ćemo u nedjelju, 17. novembra, s početkom u 14 sati, organizovati ekskluzivno druženje u Nike shop-u u Banjaluci u Delta Planetu.

Devojke koje budu odabrane će, osim prilike da se druže sa Vanjom, Snježanom, Milicom i Ivanom, dobiti profesionalnog stilistu, šminku i frizuru. Kosta Miljković će biti zadužen za total look, a Nike tim će im pokloniti pravi photoshooting i profesionalne fotografije za društvene mreže, koje će sa njima raditi profesionalni fotograf.

Tekst i foto: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *