Categories PROMO

Ladies Night – noć vrijedna pamćenja

Predivna majska noć bila je idealna za još jedno Ladies night druženje u Cinema Cityju koji je za sve dame sinoć otvorio svoja vrata i još jednom poželio dobrodošlicu svima koji žele barem nekoliko sati posvetiti samo sebi. Toplo vrijeme i divna proljetna noć mnoge je inspirisala za divne ljetne outfite, tako su dame sinoć blistale u svom punom sjaju. Bile su raspoložene za fotkanje, za zezanje, za razgovor i za sve divne stvari za koje smo iskoristili sinoćnje druženje.

Jedna od pozitivnih i dobrih stvari bila je i priča iz centra Izvor o projektu za mlade ljude koji žele napraviti pozitivne promjene u društvu. Koncept i ideju projekta “The Miss Irby project” koji će realizovati tri organizacije, DOBRE KOTE, UDRUŽENJE SVAKI STUDENT I FONDACIJA IZVOR, prisutnima je predstavila Petula Myers iz pomenute Fondacije.
Dame su, uz osvježenje i ukusne slatke i slane delicije uživale i u filmskom ostvarenju Stelle Meghie “Sve, baš sve” koji je svojom emotivnom i divnom ljubavnom pričom rastopio meka ženska srca.

Za ugodnu atmosferu potrudili su se i momci iz Cinema Cityja koji su i ovog puta bili maksimalno na usluzi svakoj našoj gošći. Kako smo i navikli i sinoć je bilo puno dobrih emocija, dama koje su blistale i naprosto širile pozitivnu energiju, te i ovo druženje učinile posebnim.

Pred početak projekcije najsretnije dame osvojile su vrijedne poklone partnera projekta. Da se podsjetimo, partneri majske Ladies Night bili su: L’Occitane, Salon ljepote Duo, Garden City Konjic, Tosama, Alterego, Fress, te centar Izvor.

Super pozitivna atmosfera, divne dame koje su uvijek raspoložene za dobra druženja i domaćini – Cinema City koji su se potrudili da sve bude na zavidnom nivou, učinili su sinoćnje druženje predivnim i vrijednim pamćenja.

Foto: Cinema City/Mirnes Mašić (ekskluziva.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *