Categories PROMO

Odmor za pamćenje u Falkensteiner Hotelu Montenegro

Savršena usluga, smještaj uz more, koncept Adults only, posebna pažnja posvećena sigurnosti i ponuda koja se ne propušta – Falkensteiner Hotel Montenegro nedaleko od Budve idealan je za odmor koji ćete dugo pamtiti

Boravak u ovom hotelu dugo se pamti!

Rezervišite tri, a platite dvije noći!

Ovo je ponuda koja se ne propušta. Pogotovo kada je riječ o Falkensteiner Hotelu Montenegro, elegantnom i sofisticiranom hotelu smještenom iznad slikovite pješčane plaže u Bečićima nedaleko od Budve koji oduševljava vrhunskom uslugom i dizajnom. Namijenjen odraslima i djeci starijoj od 14 godina, savršen je za pravi odmor, daleko od vreve i buke ubrzanog svakodnevnog života. Osim hotelske privatne plaže, prostrane terase s panoramskim bazenom koja nudi idealne uslove za osvježenje tokom toplih ljetnih dana u kombinaciji sa odličnim pogledom tu je još i divan vrt sa još jednim otvorenim bazenom.

Divan enterijer za potpun ugođaj…
Terasa s panoramskim bazenom nudi idealne uslove za osvježenje

Zlatna i plava za savršen osjećaj

Boravak je ovdje i više nego ugodan. Već na samom ulasku u hotel, u impozantnom predvorju, znaćete da se došli na posebno mjesto. Zlatno- žuta boja sunca koja priziva toplinu i vedre osjećaje pojavljuje se na detaljima interijera kao dominantna boja. Pridružuje joj se tirkizna boja mora, koja asocira na opuštajuće momente i veselu atmosferu.

Oduševiće vas mnoštvo razigranih detalja u interijeru na svakom koraku, izuzetna briga za udoban boravak gosta kojom odiše svih 236 soba i apartmana, prostrane terase za uživanje na otvorenom sa otvorenim bazenima i besprijekorna Falkensteinerova usluga uz posebnu brigu za zdravlje i sigurnost.

Otkrijte Acquapura SPA svijet

Koncept Acquapura SPA, u prevodu čista voda, temelji se na cijelom nizu signature tretmana koji se baziraju na pročišćavanju tijela i duha ljekovitim benefitima vode potpomognute snagom lokalnih biljaka. Ovdje vas očekuje pravo opuštanje u dva parna kupatila, finskoj i biljnoj sauni. Tu je i širok spektar masaža i kozmetičkih tretmana, kao i posebno opremljen hidro-masažni bazen.

Koncept Acquapura SPA temelji se na nizu signature tretmana

Ukusi za pamćenje

Mara’s Show Kitchen restoran, LEVEL O Lounge bar & restoran, LAT 42.2 Garden pool Grill & Bar, kao i LONG 18.8 klub, bar i restoran na plaži nude nezaboravne specijalitete. Uz izuzetnu brigu da se lokalne, zdrave namirnice nađu na jelovniku. Takođe, nudimo i veliki izbor domaćeg mesa i ribe, koji je pravi raj za gurmane.  Uživajte u ukusima i mirisima Crne Gore!

Isprobajte vrhunske delicije…
…od zdravih lokalnih namirnica!

Ponuda važi do Ponuda važi do 11. septembra, sa dodatnim pogodnostima, na licu mjesta.

Hotelu je smješten iznad slikovite pješčane plaže u Bečićima nedaleko od Budve

Saznajte više na ovom linku: https://www.falkensteiner.com/me/hotel-montenegro/

Tekst i foto: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *