Categories PROMO

Philips Lumea – uređaj u koje su se zaljubile žene širom svijeta, pa tako i naše predivne influenserke

Ana Bavrka, Iman Karović i Sarah Čerkez o Philips Lumea Prestige

Sezonski gledano, ljeto je već daleko iza nas, te je sada pravo vrijeme za napraviti ključne beauty pripreme za ljetnu sezonu. Znaju to i naše influenserke, koje su stalno na izvoru novosti iz beauty svijeta, pa im je i beauty rutina uvijek u toku s aktuelnim trendovima. A kada je riječ o njihovim beauty ritualima, posao im uveliko olakšavaju proizvodi nove generacije, koji su ušli ne samo u njihove, već i u naše živote te od tada postali jednostavno nezamjenjivi. Jedan od tih genijalnih i nezamjenjivih uređaja, trenutno je Philips Lumea Prestige, inovativni IPL sistem za uklanjanje dlačica.

Svaka od naših influenserki posebna je na svoj način, no nakon korištenja Lumee Prestige zajedničko im je uživanje u slobodi koju im pruža dugotrajno glatka koža. Ovaj uređaj je, čini se, na naše tržište došao u pravom trenutku, kada su žene postale zasićene dosadašnjim metodama uklanjanja dlačica i u konačnici nezadovoljne istima. Epilacije, depilacije, brijanje jednokratnim britvicama… Sve ove tehnike pokazale su se polu-rješenjima, u smislu da su davale djelimične i kratkotrajne rezultate, za koje je trebalo odvojiti mnogo više vremena iz užurbane svakodnevice.

IPL tehnologija ne samo da je uspjela uštedjeti naše dragocjeno vrijeme, već je dala i stvarne, dugotrajne rezultate s kojima se malo koja metoda uklanjanja dlačica može pohvaliti.

Influenserke biraju Philips Lumeu Prestige

Nedostatak vremena, bol i osjećaj nelagode koje uzrokuju epilacija i depilacija, te problem uraslih dlačica koji se najčešće događa pri korištenju britvice, samo su neki od razloga koji su naše influenserke potakli da isprobaju Philips Lumea Prestige uređaj i otkriju zašto je on toliko popularan.

Tretmani Philips Lumea Prestige uređajem, na glasu su kao vrlo jednostavni, brzi, bezbolni i smanjuju dlačice na nogama za čak 78% u 12 tretmana, te rezultiraju sa 6 mjeseci glatke kože i bezbrižnog uživanja.

Ana Bavrka oduševljena je rezultatima i glatkoćom kože. Philips Lumea dala joj je osjećaj slobode u svakom trenutku što joj je iznimno bitno radi posla kojim se bavi.

Foto: Ana Bavrka, Instagram

Kako kaže naša Iman Karović, predivan je osjećaj imati glatku kožu i ne razmišljati o odlascima na depilaciju. Posebno joj se sviđaju specijalno dizajnirani nastavci za različite dijelove tijela koji daju maksimalnu učinkovitost tretmanu.

Foto: Iman Karović, Instagram

Sarah Čerkez ističe kako uz dugotrajno glatku kožu, prednost Lumee Prestige su i bezbolni tretmani koji su ujedno i potpuno sigurni i iznimno brzi.

Foto: Sarah Čerkez, Instagram

Tekst i fotografije: PROMO

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *