Categories PROMO

Samo zdrava kosa je lijepa kosa: Fen zasnovan na jonskoj tehnologiji s dva načina sušenja

Fen za kosu se prvi put pojavio u 20. vijeku i kroz decenije ovaj uređaj koji vrlo često koristimo doživio je mnogo poboljšanja. U svijetu inovacija, donosimo priču o novoj tehnologiji koja je korištena za izradu novog Wellneo fena koji će vam zasigurno pomoći da dođete do željenog rezultata – zdrave i njegovane kose.

Wellneo fen 2u1 je inovativni fen s integrisanom jonskom tehnologijom koja štiti kosu od toplote i omogućava da sušite kosu na dva načina: na klasični način i dvostrano uz pomoć tunel sušenja.

Klasično sušenje kose

Fen zasnovan na jonskoj tehnologiji tokom sušenja ispušta negativne jone koji smanjuju elektricitet i skraćuju vrijeme sušenja. Kada kosu sušite fenom s jonskom tehnologijom, negativni joni poništavaju pozitivne i rezultat je ravna i glatka kutikula dlake s manje elektriciteta. Uz navedeno, negativni joni skraćuju vrijeme sušenja kose razbijajući molekule vode u manje čestice, spriječavajući na taj način neželjeno pregrijavanje i oštećenje kose uzrokovano upotrebom neadekvatnih fenova za kosu.

Tunel sušenje

Potražite novi Wellneo fen za kosu 2u1 u online prodaji na www.wellneo.ba ili u najbližoj Top shop, Dormeo i Dormeo home trgovini.

Tekst i foto: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *