Categories PROMO

Za odvažne: Ženska i muška Tommy Hilfiger proljetna kolekcija je tu!

Ženska Tommy Hilfiger proljetna kolekcija

Ženska Tommy Hilfiger kolekcija za proljeće 2019. oživljava klasični američki stil odvažnim šarama i raznovrsnim bojama. Ikonični modeli inspirisani Ivy League East Coast naslijeđem i polo košulja unaprijeđeni su neočekivanim siluetama i upečatljivim tonovima.

Sportski komadi i savremeni chino modeli bogati su jarkim bojama i ukrašeni popularnim prugama. U proizvodnji se koriste održivi materijali poput reciklirajućeg prediva i organskog pamuka, koji u nama bude nostalgiju za prošlim vremenima, dok nas istovremeno vode u budućnost.

Tommy Hilfiger muška kolekcija za proljeće 2019.

Tommy Hilfiger muška proljetna kolekcija inspirisana je obnovljenim Americana stilovima sa smjelim i šarenim momentima. Ikonični dizajni, uključujući majice i džempere osvježeni su “Tommy Cares” i “Change the future” sloganima, dok vrhunski sportski komadi i hlače zauzimaju vodeću ulogu.

Savremen i klasičan način krojenja zastupljen kod ovog brenda, osvježen je prugama, dok su starinski motivi dobili novi izgled sa svijetlim tirkiznim bojama i različitim nijansama roze. Neočekivani oblici različitih proporcija i šareni detalji osvježavaju proljetnu kolekciju. Održivi elementi, uključujući reciklirano predivo i organsku vunu, prožeti su kroz cijelu kolekciju dok nostalgično grlimo prošlost i srdačno pozdravljamo budućnost.

Tekst i foto: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *