Categories PROMO

Ženski rokovnik za 2019. na policama dm-a u BiH

Najprodavaniji planer u regionu, prvi koji je davne 2008. godine kreiran isključivo za žene, od sada je dostupan u svim prodavnicama dm-a u BiH. Razlog uspjeha ovog “malog ženskog pomoćnika”, sigurno se krije i u činjenici da svako novo izdanje podsjeća i inspiriše žene na promjene i naglašava važnost brige o sebi.

Nastavljajući taj niz, cilj i misija novog Ženskog rokovnika je: “Budi baš onakva kakva želiš biti”.

Kako bi potaknuo sve korisnice da se posvete sebi, duboko, iskreno, možda čak i bolno zagrebu ispod površine i promijene sve što je davno trebalo promijeniti, tim Ženskog rokovnika je u saradnji sa stručnjacima osmislio niz pitanja i jednostavnih uputstava za svih 12 mjeseci.

Nakon 11 godina postojanja Ženskog rokovnika, kreiran je i predstavljen posebno dizajniran i rokovnik za muškarce. Heroji novog doba, muškarci kojima je organizacija i privatnog i poslovnog života važna, zasigurno će se oduševiti naslovnicama s Batmanom ili Supermanom.

Gina Victoria Damjanović i poznate osobne trenerice Marija i Ana Ivić predstavile su još dva noviteta: posebno izdanje Ženskog rokovnika nastalo u saradnji s poznatim brandom Zoe i novitet na tržištu, Fitness rokovnik.

Fitness rokovnik osmišljen je kako bi olakšao organizaciju vremena svim rekreativcima kojima je bavljenje bilo kakvom aktivnošću svakodnevica, sadrži recepte za zdrave obroke, motivacione poruke i savjete kako lako i jednostavno biti i ostati “fit”.

Ženski rokovnik prepoznatljiv je po zanimljivim, i u svakodnevnom životu vrlo korisnim dodacima kao što su malo ogledalo, stranice za bojanje, gumice za olovku, hemijska olovka te niz rubrika koje olakšavaju svakodnevnu organizaciju.

Ženski rokovnik nije još samo jedan planer, ovo je rokovnik sa srcem koji će vas osvojiti i koji ćete zavoljeti na prvu.

Tekst i foto: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *