Crumble od breskve

by | 13 Jula, 2020

Sastojci:

Tijesto
200 g maslaca
100 g šećera u prahu
300 g brašna
Fil:
3 velike breskve
1 vanilin-šećer

Priprema:

Breskvama uklonite koštice i isjecite ih na krupnije kockice. Ubacite ih u posudu za pečenje promjera 18 cm. Dodajte im jedan vanilin-šećer.

Mješavinom brašna i šećera u prahu posipajte hladan, na kockice nasječeni maslac. Od ovih sastojaka napravite krupnije mrvice. Mrvice pospite preko bresaka.

Pecite na 200 stepeni oko 20 minuta.

Izvor: jutarnji.hr/dobrahrana

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.