Šumska koliba od samo 10 kvadrata!

by | 18 Januara, 2017

Iako ima površinu od samo 10 m2, Micro Cabin koja je djelo LEA – Larocque Elder Architects, ponosno stoji u gustoj šumi…

KOLIBA5

Ovo udobno odmaralište pravo je skrovište od modernog svijeta, a nudi skriveni prostor za razmišljanje, introspekciju ili neki kreativni rad kada ne želite da vas neko ometa. Dizajnirana za vukove samotnjake, ova kućica je van svake mreže. Ona se grije šporetom na drva, a osvijetljena je samo prirodnim svjetlom.

KOLIBA3

Ako odsjednete u ovoj kući, vjerujemo da ćete uspjeti da shvatite važnost i značaj svakodnevnog života, koji uz sav moderni komfor koje imamo u gradovima širom svijeta, lako možete da zanemarite.

KOLIBA

Njen eksterijer od tamnog drveta je u kontrastu sa snježnim pejzažem koji je okružuje, kao i sa enterijerom. Spavaća soba u ovoj kućici smještena je iznad dnevnog boravka, kako bi se maksimalno iskoristio svaki dio njene skromne veličine.

KOLIBA1

Kao što možete da vidite, ona vam u suštini nudi sve što vam je potrebno – skrovište od kiše, snijega i vjetra, toplotu i mir. Na vama je da odlučite kako ćete provesti svoje vrijeme dok ste u njoj.

KOLIBA

IZVOR: MOJENTERIJER.RS

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.