Kate Middleton želi da se porodi kod kuće!

by | 22 Januara, 2018

Vojvotkinja od Kembridža Kate Middlteon rodila je sina Georgea i ćerku Charlotte u londonskoj bolnici St. Mary i nije bilo nikakvih komplikacija.

Middleton je rekla kako bi voljela da svoje treće dijete rodi kod kuće u palati Kensington ili u rezidenciji Anmer Hal gdje živi s princom Williamom.

“Raspravljala je o tome s Williamom i on je podržava u tome. Oboje smatraju da bi bilo lijepo za porodicu da imaju porođaj kod kuće, posebno za djecu Georgea i Charlotte”, ispričao je prijatelj para.

Oni vjeruju da će tako izbjeći gužvu pred bolnicom koja je bila poslije rođenja sina i ćerke. Naime tada je stotine fanova okružilo bolnicu iščekujući njihov izlazak.

Foto: Guliver/Getty Images

“Misle da to nije bilo u redu prema drugim pacijentima bolnice. Njihova porodica i prijatelj nisu mogli da ih posjećuju kao inače”, rekao je prijatelj para i dodao kako žele da izbjegnu takvu situaciju ovog puta. Sigurni su da će porođaj kod kuće biti mirniji i neće morati da se opterećuju putovanjem.

Middleton je htjela da rodi i Charlotte kod kuće, ali ju je porodica “natjerala” da to učini u bolnici St. Mary gdje je pokojna princeza Diana dobila prinčeve Williama i Harryja. Vojvotkinju su upozorili da ne žele da rizikuju sa djevojčicom koja je četvrta u redu za prijesto.

Ipak, članice kraljevske porodice su u prošlosti rađale kod kuće. Kraljica Elizabeta II (91) rodila se u kući svojih roditelja, a svoje sinove Charlesa (69), Andrewa (57) i Edwarda (53) je “donijela na svet” u palati Bakingem, a ćerku Anne (67) u kući Klarens.

IZVOR: HELLO!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.