Vojvotkinje Meghan i Kate nisu bliske koliko se misli

by | 26 Juna, 2018

Iako u javnosti izgleda kao da vojvotkinje Kate Middleton i Meghan Markle imaju savršen odnos, čini se da je to ipak daleko od istine. Kako javljaju strani mediji, vojvotkinja od Cambridgea navodno je ‘prestala pomagati Meghan da se privikne na kraljevsku porodicu’.

– Sve što Meghan zna naučila je od Kate, ali od vjenčanja se više trudi udovoljiti kraljici Elizabeti, a zanemarila je prijateljstvo sa novom šogoricom. Kate se zato osjeća da je previše uložila u prijateljstvo s Markle, a da joj ova to ne vraća istom mjerom – rekao je izvor blizak porodici.

Ista je osoba objasnila i da ‘Kate nije loša osoba’ te da bivšoj glumici ne želi zlo, već se jednostavno neće kao do sada truditi da joj pomogne.

– Kate je tako mogla upozoriti Markle da će ju kraljevska porodica i javnost kritizirati ako na proslavu kraljičinog rođendana koja se održala 9. juna dođe u haljini s otkrivenim ramenima, ali je odlučila ignorisati taj savjet. Meghan se zaista već dan kasnije našla ‘na nišanu’ medija, koji su komentirali kako je opet prekršila jedno od kraljevskih pravila. Podsjetimo, taj je dan Markle za prvo pojavljivanje na balkonu kraljevske palače uoči Elizabetinog rođendana obukla svijetlo rozu haljinu s otkrivenim ramenima, dok je majka troje djece Kate bila u decentnoj plavoj haljini koja prekriva ramena s ‘puf rukavima’.

Navodno je vojvotkinji od Cambridgea bilo teško i gledati svoju ‘uvijek dotjeranu šogoricu’ koja je nakon vjenčanja s princem Harryjem stalno dobijala pohvale za svoj izgled i stil, dok je Kate bila ‘svježa’ rotkinja i nije joj ni mogla parirati nakon što je tek rodila treće dijete, sada tromjesečnog princa Louisa.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.