Miley Cyrus očekuje prvo dijete s Liamom Hemsworthom?

by | 5 Augusta, 2018

Miley Cyrus jedna je od holivudskih zvijezda koje jednostavno nije briga za ono šta će drugi reći o njima. U skladu s tim Miley već godinama ‘luduje’: farba kosu u sve nijanse spektra, puši, pije, ali i obožava marihuanu. 

No, u posljednje se vrijeme sve više krije od očiju javnosti, ali i “stišava” svoje ponašanje. Pjevačica je čak prestala konzumirati marihuanu koja je legalna u Kaliforniji. Upravo je to podstaklo sve jače tračeve da Miley očekuje svoje prvo dijete s dugogodišnjim partnerom Liamom Hemsworthom.

Obožavaoci čak tvrde da su primijetili da je Mileyin stomak nešto zaobljeniji nego inače na posljednjim fotografijama s Liamom s aerodroma.

Anonimni izvor za The Sun je izjavio: ” Svi šuškaju o tome. Liam želi porodicu s Miley već nekoliko godina i izgleda da će se to konačno dogoditi. Izbjegava alkohol, ima mučnine i želju za sladolednim štapićem. Liam ne može prestati dirati njen stomak – za njega je ovo ispunjenje snova.”

Miley i Liam zajedno su već devet godina, a upoznali su se na setu njihovog zajedničkog filma “The Last Song”. Par je i prije bio zaručen, ali je 2014. raskinuo zaruke. Međutim, 2016. godine ljubav je ponovno procvjetala i sada su, navodno, nerazdvojni.

Izvor: tabloid.24sata.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.