Tom Hardy razmišlja o napuštanju glume

by | 14 Augusta, 2018

Dosta mi je. Da budem brutalno iskren, samo želim nastaviti s normalnim životom, rekao je jedan od trenutno najpopularnijih britanskih glumaca Tom Hardy u intervjuu za britanski Esquire magazine.

I iako trenutno promovira novi film ‘Venom’, Hardy koji se proslavio i glavnom ulogom u BBC-ovoj dramskoj seriji ‘Taboo’ priznaje da ga trenutno puno više od glume zanimaju produkcija i režija. Britanski glumac već ima svoju producentsku kuću ‘Hardy Son & Baker’ pa smatra kako ne bi bilo teško slijediti taj san ako tako odluči. Napomenuo je i kako je svjestan da je javna ličnost, ali da mu preteško padaju slava i odvojenost od porodice.

– Savladao sam Mt. Everest. Nevjerovatno je i što sam se uopće približio planini, a kamoli došao do samog vrha. Želim li sada ići istim putem nazad i spuštati se, ili naći plažu i odmoriti? – retorički se upitao Tom u intervjuu i dodao kako previše cijeni svoju, ali i privatnost svoje djece da još dugo nastavi s glumom. Glumac je inače u maju ove godine sa suprugom Charlotte Riley bio i na ‘vjenčanju godine’ Meghan Markle i princa Harryja, a na pitanja o tome kako se našao na listi gostiju od onda ponavlja da je to ‘duboko privatna stvar’, ali napominje i kako je ‘princ Harry je*** legenda’.

U filmu ‘Venom’ koji će u kinima biti od oktobra, Hardy ima duplu ulogu; glumi istraživačkog novinara Eddieja Brocka, ali i daje glas Venomu, golemom čudovišnom biću s nadnaravnim moćima.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.