Lady GaGa raskinula zaruke zbog Bradleyja?

by | 14 Februara, 2019

Iako joj nagrade samo pristižu, čini se da na privatnom planu Lady GaGi baš i ne ide. Nakon što je na dodjeli Grammyja snimljena bez skupocjenog zaručničkog prstena, obožavaoci su na društvenim mrežama počeli šuškati da je prekinula zaruke s dugogodišnjim partnerom Christianom Carinom.

Na ceremoniju je obukla raskošnu srebrnu haljinu bez naramenica i s visokim prorezom. Uz to je iskombinovala Tiffanyjevu ogrlicu i miđuše, ali prsten je izostavila. Takođe, Christian nije je pratio ni na crvenom tepihu niti ga je spomenula u govoru.

Tu su “nastupili” njeni brojni pratitelji, kojima je čudno što pjevačica nema prsten, a sedam dana prije toga ga je nosila. Uz to, Carino je bio uz nju na svim prethodnim dodjelama nagrada.

Fanovi žele da znaju je li par stvarno prekinuo desetak dana prije dodjele Oscara.

Foto: Guliver/Getty Images

“Može li Christian Carino objaviti nešto na Instagramu ili se oglasiti. Dobiću nervni slom ako je GaGa prekinula još jedne zaruke. Potreban joj je muškarac koji će biti uz nju decenijama”, ljut je fan.

Iako Lady GaGa ne prati Christiana na Instagramu, on još uvijek ima njene fotografije na profilu. Također, ukoliko se ispostavi da nisu više zajedno, obožavaoci su nagađaju koji je razlog tome.

Sigurno ga je ostavila kako bi bila s Bradleyjem – misle jedni te se nadaju da će glumački par iz “Zvijezda je rođena” biti zajedno.

Glumac je inače u, kako tvrdi, sretnom braku s manekenkom Irinom Shayk. Par ima kćer Leu De Seine, a navodno ni manekenka nije pretjerano oduševljena njegovom prisnošću s Lady GaGom zbog zajedničkog filma.

Izvor: 24sata.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.