Pink fanovi napali zbog fotke golog dvogodišnjeg sina!

by | 2 Aprila, 2019

Nakon što je objavila porodičnu fotografiju s odmora, na kojoj je njen sin go, pjevačica Pink suočila se s lavinom komentara koji joj spočitavaju objavu, ali i sumnjaju u njenu sposobnost da “odradi” ulogu majke i zaštiti svoje dijete. 

“Šta nije u redu s tobom? Zašto objavljuješ golu fotografiju djeteta”, samo je jedan od komentara na društvenoj mreži, koji su napali pjevačicu, a čini se da se Pink nije saglasna s istima te joj je mnogo komentara “prisjelo”.

Spornu fotografiju je uklonila, a zatim je ponovno postavila, strateški zašaranu kako ništa sporno ne bi bilo vidljivo.

“Nešto stvarno nije u redu s vama. Napali ste me zbog djetetovog spolovila? Zato što je obrezan? Jeste li vi normalni? Pa ja kao i svaka druga normalna mama na plaži nisam ni primjetila da je skinuo pelenu”, stoji ispod fotografije na kojoj je maleni Jameson Moon sa sedmogodišnjom sestrom Willow Sage te, naravno, majkom.

https://www.instagram.com/p/BvrhONxhEni/

Pjevačica sina i kćerku ima s 43-godišnjim suprugom Careyjem Hartom, a motociklista i nju već su u više navrata kritikovali oko odgoja djece. Pink je oko toga, kao i svega u životu, uvijek bila vrlo otvorena.

“Jedina stvar koja znam o majčinstvu je da nikada nisi siguran da li je ono što radiš zaista ispravno, ali moja djeca znaju da mogu računati na nas i da ćemo uvijek biti tu za njih. S druge strane, moji roditelji nisu vjerovali u to i u mene, a ja sam svejedno ispala ok”, rekla je.

Izvor: 24sata.hr Foto: Guliver/Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.