Podignute, čvrste, seksi grudi? Kažu da ove TRI VJEŽBE ZA 30 DANA mogu da naprave čudo

by | 14 Maja, 2019

Ne, nije nemoguće da povećate obim grudi uz fizičke vježbe! Ipak, ne treba miješati pojmove – mišići grudi i mliječne žlijezde. Dok mliječne žlijezde, sem hirurškim putem, ne možete da povećate na prirodan način, to sa mišićima grudi nije slučaj.

Moguće je i realno povećati i zategnuti mišiće grudi – adekvatne fizičke vježbe daće sjajne rezultate i nezavisno od veličine grudi pomoći će vam da one izgledaju ljepše, njegovanije i “raskošnije”.

Možda vas neke od vježbi iz ovog programa i začude, ali vjerujete – sve se isplate.

Vježba #1

Jedna od efikasnih vježbi za uvećanje obima grudi jesu sklekovi. Rade se u tri serije po 15 do 20 ponavljanja.

Vježba #2

Najefikasnije vježba za povećanje grudi je sljedeća. Potrebno je da legnete na pod ili još bolje loptu i podižete tegove. Radi se u tri serije po osam do 10 ponavljanja. Tegovi ne treba da budu preteški.

Vježba #3

Vežba kojom se dobija jasna kontura grudi se radi isto kao i prethodna, s tim što su ruke u raširenom položaju i koristite obje ruke istovremeno. Radi se u tri serije po 15 do 20 ponavljanja.

Prije nego što se bacite na ove vježbe, uradite kratko zagrijavanje. Potrebno je da ovaj program ponavljate od dva do tri puta sedmično, ali nikada dva dana za redom.

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.