Seksate li se s onim pravim ili sa “saputnikom” do onog pravog?

by | 3 Maja, 2020

Ove će vas stvari razriješiti svake sumnje…

#1 Osjećate se potpuno ugodno kada ste u krevetu s njim, uprkos na onih nekoliko kilograma viška, uprkos smiješnim zvukovima koje vaša tijela proizvode…

#2 Kraj njega se osjećate toliko ugodno u svojoj koži da vam nije nikakav problem seksati se uz sva moguća svjetla upaljena ili usred bijela dana. Ne pada vam na pamet gasiti svjetla, skrivati se pod plahtama niti se ustručavati biti potpuno opušteni.

#3 Kada je seks s njim u pitanju, nimalo vam nije neugodno što niste u mogućnosti izvesti sve one sekskapade koje su ga fascinirale dok ste zajedno proučavali Kama Sutru… Osim što je fizički ugodan, seks s njim je i super zabavan.

#4 I jedno i drugo bez ikakvog ustručavanja razgovarate o tome šta u seksu volite, što ne, a čega biste voljeli više. Neke ste stvari voljni isprobati, na neke ideje umirete od smijeha, ali ste i dalje ludi jedno za drugim.

#5 U vašem seksualnom životu nema mjesta sebičnosti i oboje ste presretni kada zadovoljavate onog drugog, kao na primjer oralnim seksom. Niti jedna strana ne ostane uskraćena niti brojite ko je i koliko puta zadovoljio onog drugog!

#6 Kada nije uz vas, maštate o seksu s njim i dijelite svoje maštarije sextanjem. A on s oduševljenjem prihvata igru…

#7 Upravo se zbog njega osjećate odlično u svojoj koži. Njegovih poljubaca, dodira, seksi pogleda i komplimenata vam nikada ne nedostaje.

#8 I naravno, šećer na kraju, vaš seksualni život ispunjen je nevjerovatnim, iskričavim, čestim orgazmima. A on tačno zna kako vas dovesti do njih, i uvijek je voljan uljepšati vam dan.

Izvor: cosmopolitan.hr Foto: Guliver/Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.