Testirali smo za vas Avon beauty novitete!

by | 12 Augusta, 2022

Ovog ljeta u našu redakciju stiglo je nekoliko sjajnih Avon beauty noviteta. Isprobali smo ih i prenosimo vam svoje utiske…

Testirali smo za vas!

Anew Renewal Power Serum

Renewal Power Serum – kako zapravo djeluje? Avonov prvi u svijetu, ekskluzivan i nagrađivan inovativan sastojak Protinol™ pojačava djelovanje vlastitih sastojaka u koži jedinstvenim dvostrukim pojačanjem kolagena. Vraća kolagen I i kolagen III – onaj koji inače imamo samo kao bebe i vrlo brzo ga gubimo – i stvara najbolju moguću kožu dajući vam vidljive rezultate koji prkose životnoj dobi. Dostupan je po cijeni od 30,90 KM.

Anew Skin Reset ampule

AVON donosi revoluciju u njezi kože! Anew Skin Reset serum za lice za sve tipove kože koji koži vraća sedam godina izgubljenog kolagena, u periodu od sedam dana. Nakon jedne ampule vaša koža izgleda svježe i hidratizirano, nakon tri elastično, pomlađeno i zdravije, a nakon sedam ampula bore su vidljivo zaglađenije, koža je čvršća i elastičnija te zdravog sjaja. Dostupna je po cijeni od 36,90 KM.

Kako ocjenjuje naša direktorica marketinga Suzana Šačić serum i ampule

 

 

“Imam veoma osjetljivu i svijetlu kožu lica i preparati koje koristim uvijek su blagi i namijenjeni ovom tipu kože. Teško se odlučujem za preparate koji nude brza i efikasna rješenja plašeći se da ne budu preintenzivni za moju kožu. S obzirom da je Avonov ANEW Renewal Power serum namijenjen za sve tipove kože odlučila sam isprobati ga. Već pri prvom nanošenju dopala mi se lagana tekstura koja se brzo upija u kožu. Promjene su se prvih dana ogledale u svježini lica, a nakon nedjelju dana primjene koža je izgledala sjajna, zategnuta a ten potpuno ujednačen. Čak su i bore bile manje primjetne. Ohrabrena rezultatima isprobala sam i Anew Skin Reset ampule s protinolom koji podstiče proizvodnju kolagena jer sam u godinama kada moja koža gubi svoj prirodni kolagen što se odražava na smanjenoj elastičnosti kože koja gubi sjaj. Poslije prve ampule koža je izgledala hidrirana i nježna na dodir. Nakon sedam dana tretmana rezultati su bili još vidljiviji. Koža na mom licu bila je osvježena i podmlađena a bore znatno ublažene.”

True 5 in One Lash Genius maskara

Maskara je oduvijek bila nezaobilazan dio svakodnevne makeup rutine, dok vam je tokom vrelih dana ona nerijetko i jedina dovoljna za prirodan ljetni look. Sve što očekujete od svoje maskare. Inteligentno dizajnirana maskara koja donosi baš sve benefite koje ste oduvijek tražile: volumen, dužinu, razdvajanje, podizanje i intenzivnu boju! Dostupna je u crnoj i smeđoj boji, po cijeni od 11,50.

True #UltraWow

Avon je svoj broj jedan ruž, učinio još boljim, s bogatijom bojom i kremastijom udobnosti, u 48 omiljenih nijansi. Jer ruž je puno više od samog makeup-a – ruž na usnama je snažna izjava zbog koje se možete osjećati samopouzdanije. Uz novu formulu, precizno izrezanog vrha za savršeno nanošenje na usne – u jednom potezu. Dostupan je po promotivnoj cijeni od 9,30 KM.

Dojmovi naše glavne i odgovorne urednice Aida Olević Maljević

“S obzirom da ljeti volim laganiji makeup, za mene su samo „must” maskara i ruž. Volim mat ruževe, a još više volim kada ispunjavaju glavni uslov – da ne isušuju usne. Avon Ultra ruž pored intenzivne boje čini usne mekim i glatkim. Takođe sam isprobala maskaru Avon True 5 in One Lash Genius crne boje. Sviđa mi se što je intenzivna, a s obzirom na moje spuštene kapke, važno mi je da ne ostavlja tragove, otporna je na mrlje i vodu, pa i na vrućinu – što je veliki plus.”


Avon Članstvo nudi ti i dodatne pogodnosti kao što su dodatni popusti na Avon proizvode.
Saznaj više o Avon proizvodima i prilikama koje ti pruža na www.avon.ba

ljepotaizdravlje.ba

Avon PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.