Evo zašto žene lude za sinom Clinta Eastwooda

by | 19 Septembra, 2013

Fotografije sina slavnog glumca Clinta Eastwooda preplavile su internet nakon što je bez majice pozirao za oktobarsko izdanje časopisa „Town & Country“.

1

Dvadesetsedmogodišnji Scott Eastwood dokaz je da jabuka stvarno ne pada daleko od stabla, pa je tako sve oduševio harizmom i izgledom kojim neodoljivo podsjeća na svog oca Clinta.

Iako Scott još uvijek nije poznat kao otac, krenuo je njegovim stopama, pa je tako glumio u filmovima “Flags of Our Father”, “Invictus”, “Chasing Mavericks”, “The Lion of Judah” i mnogim drugima.

2

Kada ne snima filmove, Scott voli da surfuje, a suvlasnik je i surf bara.

“Želim da budem svoj čovjek, a ne da me prepoznaju kao sina slavnog glumca ili neku zvijezdu kratkog sjaja”, izjavio je Scott, koji je prije nego što je počeo da glumi radio kao konobar i građevinar.

3

On je takođe otkrio da zbog oca nije bio povlašćen kada je dobijanje uloga u pitanju i da je sve morao da postigne sam. Najdraži savjet od tate mu je – “Uvijek reci istinu”

Clint je otac sedmoro djece, iz brakova i veza s različitim ženama, a Scottova majka je stjuardesa Jacelyn Reeves s kojom je holivudska legenda bio u braku. Sa Jacelyn takođe ima i ćerku Kathryn.

Autor: Life Content

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.