Od Prade do Guccija: Najprestižniji brendovi koji spajaju modu i ljepotu
Saznajte koji su najtraženiji brendovi koji spajaju modu i ljepotu i kako njihovi proizvodi podižu stil, šminku i njegu kože na viši nivo. Može li...

Tokijski restoran ‘Beige Alain Ducasse’ nastao je kao saradnja poznatog chefa i modne kuće Chanel, a svoju 10. godišnjicu će proslaviti uz pomoć Karla Lagerfelda.

Prvi i jedini u svijetu Chanel restoran, tokijski ‘Beige Alain Ducasse’, slavi svojih 10 godina postojanja. Tim je povodom kreativni direktor modne imperije Karl Lagerfeld za restoran osmislio tradicionalni francuski desert Bûche de Noël sa zaokretom – u obliku ruža za usne Chanel.
Rođendanska torta Karla Lagerfelda od karamele i tamne čokolade prodavaće se u ograničenoj količini od 100 komada, a u kompletu svi ljubitelji slatkog dobiće skicu prema kojoj je torta rađena, a sve po cijeni od 100 eura.

Izvor: buro247.hr