Rihanna će dobiti svoj dokumentarac!

by | 16 Aprila, 2016

Bilo da izbacuje album iznenađenja ili demonstrira street style onako kako niko ne umije, Instagram princeza, pop kraljica Rihanna  ne umije da pogriješi. Većina njenih fanova bi vjerovatno dala sve što ima da sazna kako joj polazi za rukom da bude tako savršena — ali srećom, ona je odlučila da nam svima da uvid u to.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Ako je vjerovati producentskoj kompaniji Film 45, dokumentarac o Rihanni je uveliko na putu. Pod dirigentskom palicom osnivača kompanije, Petera Berga (Friday Night Lights, The Leftovers, Lone Survivor), film adekvatno naslovljen Rihanna pružiće fanovima uvid u svakodnevni život jedne od najtalentovanijih i najpoznatijih muzičkih zvijezda.

Pratite ovu istinsku internacionalnu superzvijezdu koja kroz život ide kao umjetnica, poslovna žena, i humanitarac, istovremeno se boreći sa pritiskom koji nosi umjetnička sloboda,” stoji na sajtu. “Peter Bergov film Rihanna je nefiltriran uvid u Rihannin život i njen put do statusa svjetske ikone, i pruža pogled na razvoj jedne od najvećih svjetskih pop zvijezda.”

A PHOTO POSTED BY PETER BERG (PBERG44) ON

Još uvijek se ne zna kada će dokumentarac biti objavljen, ali Berg je prije par dana na Instagramu objavio fotografiju koja će samo učiniti da još željnije iščekujemo film.

Izvor: Life content

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.