Dnevni horoskop (28. jun)

by | 28 Juna, 2016

Vaš dnevni horoskop za utorak, 28. jun…

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

OVAN
Ponekad je teško lako prepoznati, tim koji pobjeđuje i stranu koja gubi. Zbunjuju Vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima neku svoju verziju priče ili lične interese koji ne mogu da se podvedu pod zajednički dobitak. Polako počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili provokativno ponašanje. Volite da gospodarite kompletnom situacijom u emotivnom odnosu, ali to nije uvijek moguće. Sugestija: Izbjegavajte stresne i naporne situacije.

BIK
Ukoliko Vam je stalo da ostvarite poslovni dobitak, važno je da budete za korak ispred drugih i dovoljno uporni u svojim namjerama. Zanosite se nekim novim idejama. Partner sa simpatičnim osmijehom posmatra Vaše reakcije koje podsjećaju na hvalisavost ili nadmenost. Učinite sve što je potrebno da Vaša porodica osjeti pozitivne promjene i zadovoljstvo u zajedničkim situacijama. Sugestija: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje i kreativnu energiju.

BLIZANCI
Neko Vas na indirektan način kažnjava, ali Vi prećutno ili smišljeno pristajete na takav vid odnosa. Jasno Vam je da mnoge stvari izgledaju drugačije u odnosu na ono što se javno govori ili predočava u društvu saradnika. Sve češće počinje da Vam nedostaje nečije prisustvo ili emotivna pažnja. Nema razloga da potiskujete svoja osjećanja i potrebe, posebno kada se nalazite uz blisku osobu. Sugestija: Izbjegavajte depresivno raspoloženje i destruktivno ponašanje.

RAK
Ne dopada Vam se nečija laskavost ili pomalo usiljeno ponašanje. Na osnovu prvog utiska, biće Vam jasno da postoji jasna granica do koje možete da računate na određene saradnike. Potrudite se da zaštitite svoje poslovne interese. Sve više Vam je potrebno nečije prisustvo i razumijevanje u nekim situacijama. Međutim, imate utisak da voljena osoba trenutno ne mari mnogo za Vaše želje i potrebe. Sugestija: Izbegavajte konfliktne ili naporne situacije.

LAV
Pokazaće se da imate dobre poslovne ideje i prognoze. Postoje različita tumačenja događaja, ali nemojte dozvoliti da neko mijenja smisao Vašeg uspjeha. Dokažite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti na djelu. Priuštite sebi dobru zabavu ili susret sa jednom zanimljivom osobom za koju Vas vezuju slični afiniteti. Pokazaće se da sličnosti djeluju podsticajno u zbližavaju. Sugestija: Važno je da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.

DJEVICA
Neko Vam nameće različite obaveze i pokušava da Vas navede na svoje ciljeve. Dovoljno ste mudri da opravdate nečija očekivanja, ali i da sačuvate lične interese. Izbjegavajte javnu raspravu i situacije koje Vas dodatno zamaraju. Nema razloga da sumnjate u svoja osjećanja ili u dogovor koji imate sa voljenom osobom. Ponekad umijete da djelujete suviše strogo prema svom partneru. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

VAGA
Obratite pažnju na različite detalje u novim pregovorima, jer stvari koje imaju važno značenje često ostaju skrivene između redova ili iza nečijih obećanja. Poslovno nadmudrivanje ponekad djeluje suviše zamorno. Kod Vas provejava dobra volja i emotivna nota, a kod Vašeg partnera smisao za lijepim i korisnim stvarima. Umijete sjajno da se dopunjavate na različite načine. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osjećanja.

ŠKORPIJA
Ponekad gubite važnu nit u poslovnom dijalogu, što predstavlja dovoljan povod da se ne uplićete u različite izazove. Nedostatak informacija uzrokuje pogrešnu procjenu ili nove nesporazume u odnosu sa saradnicima. Važno je da se pridržavate osnovnih pravila u saradnji. Iznenadni susret sa jednom osobom djeluje podsticajno na Vaše emotivno raspoloženje. Oslonite se na svoja osećanja, prije nego što donesete neku ozbiljniju odluku. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

STRIJELAC
Neko Vaše ponašanje često tumači kao izvesnu neodgovornost, stoga morate da promenite svoj stav i nastup pred saradnicima. Sve ima svoju dobru ili lošu stranu, a na Vama je da sačuvate dobru poslovnu poziciju i dugoročnije interese. Partner ima pozitivan uticaj na Vaše raspoloženje i inspiraciju. Kada se nalazite u prilici uživajte u različitim situacijama koje Vas emotivno zbližavaju. Sugestija: Važno je da razmišljate u pozitivnom smjeru, opustite se.

JARAC
Ne vjerujete u nove informacije i nečiju priču, ali istovremeno nemate ni veliki uticaj na svoju okolinu. Najveće probleme Vam zadaje neko od saradnika, ko bez Vašeg znanja ili suprotno Vašoj volji čini neke pogrešne stvari. Dozvolite svom partneru da donese novu odluku u zajedničko ime. Podrazumeva se da morate imati dovoljno poverenja u blisku osobu, čak i u nekoj nejasnoj situaciji. Sugestija: Pretjerana zabrinost se loše odražava na Vaše zdravstveno stanje.

VODOLIJA
Trenutni neuspjeh ili gubitak, ne treba da doživljavate kao neki vid ličnog poraza. Novu situaciju na poslovnoj sceni prihvatite kao logičan slijed događaja i kao dobar podsticaj, da promenite svoj odnos prema saradnicima. Pokažite više diskrecije u svom privatnom ili intimnom ponašanju, nemojte dozvoliti da Vašu pažnju zaokupljaju neke osobe sa strane ili laskavi komplimenti koje dobijate. Sugestija: Važno je da sačuvate zdrav razum ili prisebnost duha.

RIBE
Nema razloga da istražujete oblast ili pitanja koja spadaju u zonu visokog poslovnog rizika. Budite dovoljno razumni i nemojte činiti stvari koje predstavljaju potencijalni rizik za Vaš poslovni ili društveni ugled. Potrudite se da bolje razumijete nečiju nemoć ili emotivna ograničenja kroz koja prolazi. Partner možda ne želi da Vas dodatno opterećuje nekim svojim dilemama. Sugestija: Podstičite kod sebe optimizam i dobru volju.

IZVOR: ASTROLOOK.COM

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.