Portal Ljepota&Zdravlje pokreće akciju “Podrži domaće” – Prostor za male biznise, preduzetnike i kreativce!

Lifestyle portal ljepotaizdravlje.ba pokreće akciju u kojoj ćemo predstavljati domaće brendove / preduzetnike i male biznise!

Svjesni smo da u ovo vrijeme krize domaći “mali” brendovi trebaju i u potpunosti zaslužuju našu punu podršku.
Mi ćemo im tu podršku pružiti kroz PR objave na portalu i to predstavljajući sve ono što rade i stvaraju…

I sami se suočavamo s izazovnim kriznim vremenom kojem svi svjedočimo i kao jedini domaći brend ovakvog sadržaja, obima i kvaliteta pokušaćemo i drugima da budemo adekvatna podrška pa se iskreno nadamo da ćemo svi pandemiju prebroditi sa što manje posljedica po zdravlje i poslovanje.

Foto: Guliver/Getty Images

Već smo kontaktirali s nekim brendovima i kreativcima i slobodno možemo reći da vas očekuje interesantan sadržaj, upoznavanje s istinski vrijednim, požrtvovanim i kreativnim ljudima iz cijele Bosne i Hercegovine, a biće tu naravno i poneki #giveaway kako bismo nagradili i vašu vjernost, drage naše čitateljice i pratiteljice.

Slobodno nam i vi šaljite prijedloge – koga bismo to mogli uvrstiti u ovaj projekat! Svaki kontakt i informacija su dobrodošli!

Sve ovo pratite na portalu, ali i našim profilima na
Instagramu @ljepotaizdravlje i Facebooku @ljepotaizdravlje.ba

Akciju ćemo provoditi uz hashtagove #PodržiDomaće #KupujKodMalih #volimdomaće #kupujemdomaće #kupujdomaćebih kako bismo se lakše pronalazili na društvenim mrežama.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.